+ 0 km 0
Пелетна камина BELLA 25 kW с безплатна доставка гр. Разград - image 1

Пелетна камина BELLA 25 kW с безплатна доставка

2199 лв.
Описание
ДВЕ ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ! НАЙ-ДОБРА ЦЕНА! БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОБЛАСТЕН ГРАД! СЪДЕЙСТВИЕ ЗА МОНТАЖ!

!!! ЗА ДРУГИ КИЛОВАТИ РАЗЛГЕДАЙТЕ И ДРУГИТЕ НИ ОБЯВИ !!!

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Номинална мощност (kW) 25
Топлинен капацитет (л) 28
Обем (кг) 45
Разход на гориво (кг/ч) 3
Максимално време на изгаряне на пелетите (ч) 12
Производителност(%) 91,2
Канал на входящия въздух (Øмм) 80
Диаметър на изпускателната тръба (Øмм) 80
Размери( Д x Ш x В мм) 1100 x 580 x 680
Тегло(кг) 180

СПЕЦИФИКАЦИИ:

водна риза с налягане 2 бара;
интелегентен контролер, дистанционно управление;
врата с огнеупорно стъкло до 700⁰C;
включена хидравлика и разширителен съд;
ефективен процес на горене до 93%;
модерен дизайн, който предлагаме в 4 основни цвята: сиво, бордо, черно, слонова кост; с възможност за други цветове по Ваш избор.

2 години гаранция за тялото на котела; стандартна 2-годишна гаранция за електрически компоненти само с текущ стабилизатор на напрежение; инсталацията за пелети е оборудвана със собствена хидравлика, която за безопасност трябва да бъде свързана само с отоплителната мрежа; тази инсталация изисква стоманен комин, състоящ се от стоманени тръби и аксесоари, които придават приятна и ефективна конструкция на газовия поток; камините на пелетите са компактни, лесни за инсталиране и използване; горивната камера е защитена с голяма повърхностна водна риза за по-голяма ефективност; тялото може да бъде свързано към стационарен или мобилен стаен термостат, както и към система за GPS или интернет контрол; централното управление може да се контролира чрез дистанционно; налична в много цветове, с възможност дори цвят по Ваш избор; предлагаме широк списък от гаранционни предимства, при сключен договор за годишна поддръжка.

-

TermoDoctor е българска компания с богат опит и утвърдено име на пазара на отоплителните и охладителни решения в България. TermoDoctor е официален представител на пелетни камини и котли Bella.

За всички продукти, предлагани от TermoDoctor, се предлага както гаранционно, така и извънгаранционно обслужване. Разполагаме със сервизни центрове и партньори във всеки един областен град. Удобството на нашите клиенти винаги е било от първостепенно значение за нас.
  • Добавена в 23:59, 16 септември 2020
  • Преглеждания:22
  • Номер на обявата: 122751745
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Център, гр. Разград, Област Разград

За нас
TermoDoctor е българска компания с богат опит и утвърдено име на пазара на отоплителните и охладителни решения в България.

Компанията предлага широка гама от климатични системи, пелетни камини и котли, доставяни от доказани производители. Високото качество и отличните цени на всички продукти в нашия каталог са отличителна черта на TermoDoctor.

Персоналното отношение и внимание са сред основните принципи, които сме наложили в нашата работа. Те са и сред причините за огромното доверие, което всички клиенти и партньори имат в нас.

За всички продукти, предлагани от TermoDoctor, се предлага както гаранционно, така и извънгаранционно обслужване. Разполагаме със сервизни центрове и партньори във всеки един областен град. Удобството на нашите клиенти винаги е било от първостепенно значение за нас.

Квалифицираните служители в екипа ни предлагат професионални консултации и се стремят да открият оптималното решение за нуждите на всеки клиент. Горди сме, че перфектното обслужване се превърна в отличелна черта на услугите и продуктите, предоставяни от TermoDoctor.

Ние знаем, че не бива да се допуска компромис с качеството и комфорта на отоплителната или климатичната система, от която Вашият дом или офис има нужда. Доверете се на опита и професионализма на TermoDoctor и станете част от семейството на нашите доволни клиенти!

TermoDoctor е официален представител на пелетни камини и котли Bella.
Прочети още

Обяви на потребителя Termo Doctor