+ 0 km 0
Peg Perego GT3, комбинирана количка + столче за кола гр. Пловдив - image 1

Peg Perego GT3, комбинирана количка + столче за кола

270 лв.
Описание
*лична доставка за района на Пловдив и Димитровград

Няма да ми стигне лимита от думи, за да опиша всичко, което е тази количка :)
Състоянието й е отлично. В комплекта й влиза дъждобран + всичко, което се вижда по нея на снимките. Столчето за кола е подарък - не е специално, нито марково, но има толкова яко легнало положение, че ползвахме него, вместо оригиналното Пег Перего столче :) Широко и удобно, перфектно за нуждите на бебето.
От личен опит ще спомена най-важните характеристики на триколката, които усетих, докато я ползвахме:
* първо отбелязвам 2 козметични забележки : на зимното покривало за крака има малка дупчица + на рамата, от едната страна, има леко ужулено. И двете се случиха още в самото начало на употреба на количката, с времето не са се влошавали, т.е не са проблем и няма да бъдат.
1. Супер маневрена и стабилна- бута се с 1 пръст, няма начин да се обърне (за разлика от доста известни модели триколки). Предното колело може да се върти на 360 градуса. Супер удобни помпащи се гуми, с 3 опции на амортисьорите.
2. Широка и удобна за бебето - ще Ви върши работа до късна възраст, без значение теглото на детето.
3. Напълно покриващ и слизащ до долу сенник, с мрежеста част за видимост, който също се и обръща (съответно, детето може да бъде с лице към майката, или не)
4. Удобства за майката - компактна чанта с мобилен повивалник вътре, място за чаша, бутилка. Огромен багажник, който побира какво ли не. Никога съм нямала нужда от допълнителна чанта :)
5. Всичко по количката се сваля и изпира без проблем.

Има още много други малки, но значими екстри, които улесняват ползването на количката, а бебето се чувства перфектно във всяка една ситуация. За конкретни въпроси и още снимки, оставам на разположение на лични съобщения.
Прилагам и клипче:
https://youtu.be/mnW9blZjhqc
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл

Обяви на потребителя Karina