+ 0 km 0

Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Игри, конзоли в гр. София.

PC games (компютърни игри) - x5 лева гр. София - image 1

PC games (компютърни игри) - x5 лева

5 лв.
Описание
РС игри (игри за компютър):

- "Battlefield 1942: Secret Weapons of WWII" - ПРОДАДЕНА!

- "Black & White" - Текстовете върху гърба на обложката и в книжката са на словенски език, но инсталацията и играта са си на английски. Играта е в отлично състояние. По дискът има леки следи от употреба. Цена 5 лева.

- "Chess Commander" - Играта е в добро състояние. По дискът има следи от употреба, но работи без проблеми. Цена 5 лева.

- "Comanche 4" - Играта е в добро състояние. По обложката има забележки. По дискът има следи от употреба, но работи без проблеми. Цена 5 лева.

- "Commandos 2: Men of Courage" - ИЗЦЯЛО НА ИСПАНСКИ ЕЗИК! Играта е в добро състояние. По дисковете има следи от употреба, но работят без проблеми. Цена 5 лева.

- "Delta Force: Black Hawk Down" - ИЗЦЯЛО НА ИСПАНСКИ ЕЗИК! Играта е в задоволително състояние. По дискът има следи от употреба, но работи без проблеми. Цена 5 лева.

- "Emergency 3: Mission Life" - Играта е като нова. Цена 5 лева.

- "Eragon" - Играта е в задоволително състояние. По дискът има следи от употреба, но работи без проблеми. Цена 5 лева.

- "Hell Forces" - Играта е в добро състояние. По обложката има забележки. По дискът има следи от употреба, но работи без проблеми. Цена 5 лева.

- "Korea: Forgotten Conflict " - ИЗЦЯЛО НА ФРЕНСКИ ЕЗИК! Играта е като нова. Цена 5 лева.

- "Medal of Honor: Allied Assault: Spearhead" - ПРОДАДЕНА!

- "Roller Coaster: Tycoon 3 Wild!" - официално допълнение към "Roller Coaster: Tycoon 3". За да се играе е необходимо да има инсталирана "Roller Coaster: Tycoon 3" . Състоянието на играта е отлично. Дискът е като нов. Цена 5 лева.

- "Sid Meier's Pirates!" - Текстовете върху гърба на обложката и в книжката са на словенски език, но инсталацията и играта са си на английски. Играта е в добро състояние. По дисковете има следи от употреба, но работят без проблеми. Цена 5 лева.

- "Solaris 104" - Играта е като нова. Цена 5 лева.

- "The Sims 2: Mansion & Garden" - Официално допълнение към "The Sims 2". За да се играе е необходимо да има инсталирана "The Sims 2". Играта е като нова. Цена 5 лева.

- "Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow" - Официално допълнение към "Tom Clancy's Splinter Cell". За да се играе е необходимо да има инсталирана "Tom Clancy's Splinter Cell". Играта е в ного добро състояние. По дисковете има следи от употреба, но работят без проблеми. Цена 5 лева.

- "Wanted Guns" - Играта е в добро състояние. По дискът има следи от употреба, но работи без проблеми. Цена 5 лева.

- "Warrior Kings" - Играта е във фабричната си опаковка. Неразпечатвана! Цена 5 лева.
  • Добавена в 21:26, 20 ноември 2020
  • Преглеждания:2
  • Номер на обявата: 77762768

Обяви на потребителя Потребител556763