Patna pomosht Пътна помощ джип с ремарке платформа

Обява от Бизнес
 
Пътна помощ-репатриране-превоз на автомобили, микробуси, джипове, строителна, селскостопанска техника, каравани, лодки за София от 30лв, България-0,65лв и цяла Европа. Евтини транспортни услуги от и за Германия, Австрия, Гърция. Превоз на коли до КАТ София на най-ниски цени в бранша!!! В ръцете на професионалисти във всеки един момент. Сервиз за ремонт на автомобила Ви. Пътна помощ и помощ при произшествие. ПРЕВОЗ НА АВТОМОБИЛИ ОТ И ЗА ЕВРОПА ПО ДОГОВАРЯНЕ. Възможност за различни абонаменти-на дилъри, сервизи, паркинги и други. Издаваме фактури за извършената от Нас Услуга.
www.putnapomosht24.bg
Patna pomosht Пътна помощ джип с ремарке платформа гр. София - image 2
Patna pomosht Пътна помощ джип с ремарке платформа гр. София - image 3
 Изпрати
Преглеждания:765

Изпрати съобщение на продавача

Добави файл

Разрешен тип файлове: jpg, jpeg, png, doc, pdf, gif, zip, rar, tar, txt, xls, docx, xlsx, odt Максималният размер на файла е 2 MB

За нас

Денонощна Пътна помощ за гр.София на топ цена от 30лв. Репатрак услуги на ниски цени! -за България от 0,65ст/км - чужбина от 0,80ст/км без значение пълен или празен. Отзоваване до 30мин!
Репатриране на автомобили на ниски цени за София и територията на България. Денонощна помощ в чужбина.
Пътна помощ О КЕЙ осигурява помощ и обслужване на място при настъпване на произшествие или техническа повреда на всякакви автомобили,леки, лекотоварни, товарни автомобили,микробуси, камиони и техника до 12 тона.
Съдействие в страната и чужбина се прилага при настъпила авария в държавите-членки на EU и осигурява пътна помощ, ремонт, техническа и други при настъпване на пътно-транспортно произшествие или внезапна механична повреда на моторно превозно средство.
"Пътна помощ О КЕЙ" не начислява допълнителни такси за ползване на лебедка и други технически средства за репатриране на автомобили с причинени от внезапна механична повреда на двигател, скоростна кутия и други аварии. Цената за услугата остава тази която е посочена първоначално.
Ние сме лицензирана фирма за извършване на услугата пътна помощ за София и страната . Помощ на край пътни аварии и злоополуки. За автомобили излезли от пътя, в калта, в вода или сняг-разполагаме с мощни лебедки за помощ и изваждане на пътя.
Разчитайте на Нас, ние сме лидери в областа и нашата техника е специализирана за превоз на МПС та и можем да ви помогнем бързо и качествено.
Професионален екип от млади и амбициозни хора който могат да се справят с всяка ситуация без да нанасят допълнителни щети на МПС то Ви.
Машините ни са оборудвани с стационарни и хидравлични платформи, както и лебедки с товароподемност до 12 тона.
Репатрак услугите ни, може да използвате за всички видове автомобили, микробуси, джипове, каравани, лодки, АТВта, мотори, строителна, селскостопанска техника и други. Разполагаме с денонощен сервиз в гр. София за бърз и качествен ремонт.
Малки повреди се отстраняват на място:
Смяна на гуми-доставка на гориво и моторно масло.
Диагностика на място на повредата за да продължите напред.
За гр. София ни предлагаме застраховка, регистрация и технически преглед на автомобила без да губим времето ви. Нашият екип ще дойде до адрес посечен от ВАС и ще ви го върнат на адреса в рамките на деня .
Издаваме фактури с данък добавена стойност.
За Ваше улеснение може да платите и по банков път в рамките на месеца.
Ако решите сами да превозите автомобила от и за България и Европа ние предлагаме и платформи под наем/единични и двойни/ на цена от 50лв на ден.
Предлагаме и превоз на три автомобила на изключително ниски цени.
Повече инфо за "ПЪТНА ПОМОЩ О КЕЙ" може да видите на фирменият ни сайт:https:/putnapomosht24.bg/

тагове: пътна помощ, денонощна пътна помощ в София, репатриране на автомобили, транспорт на автомобил, patna pomosht-repatrak sofiq
... Прочети още