+ 0 km 0
Парцел в регулация в с. Кубратово, София гр. София - image 1

Парцел в регулация в с. Кубратово, София

59880 €
Описание
Два съседни поземлени имота, за които по регулационния план са определени 3 УПИ. В плана за застрояване е предвидено сключено застрояване в двата парцела с лице на ул. София, и трета, свободно стояща сграда третия парцел с лице към пресечката. Макс.плътност на застрояване: 40%, КИНТ 1,3, кота корниз 10 м. Регулацията е влязла в сила, но не е платена таксата за изваждане от земеделския фонд. Агенцията предлага услуга по уреждане на отношенията с МЗГХ срещу заплащане. Имотите не се продават по отделно. За клиенти на агенцията!!!
  • Добавена в 09:31, 1 март 2021
  • Преглеждания:377
  • Номер на обявата: 122118302
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Кубратово, гр. София, Област София-град

За нас
“СТОЛИЧНИ ИМОТИ” е създадена през 1996 г. като част от тогавашното сдружение “Обединение Недвижими Имоти – ОНИ”. Основната цел, която си поставяме е да увеличаваме непрекъснато броя на клиентите, останали удовлетворени от работата си с Нас, като по този начин да затвърждаваме сериозната си позиция на пазара за недвижими имоти.

“СТОЛИЧНИ ИМОТИ” е съучредител на Българската камара на агенциите за недвижими имоти, имаща за основна цела да подобрява качеството на услугите, предлагани на пазара, с цел задоволяване на нарастващите потребности на клиентите на агенциите-посредници.

Основен приоритет във фирмената ни политика е качеството на предлаганите от нас УСЛУГИ. За постигането на това се грижи внимателно подбран колектив от консултанти с широки познания в областта на сделките с недижима собственост, способни да отговорят адекватно на индивидуалните потребности на всеки от нашите клиенти.

Ние не делим клиентите си на “малки” и “големи”. Всяка оферта постъпила при нас ще получи равен шанс да бъде реализирана така, че Вие да останете удовлетворени от съвместната ни работа.
Прочети още

Обяви на потребителя Столични имоти