+ 0 km 0
Парцел в бивш стопански двор с. Лесново - image 1

Парцел в бивш стопански двор

142500 €
Описание
Авифа ЕООД предлага за продажба имот, намиращ се в бившият Стопански двор на село Лесново, община Елин Пелин , София област. Село Лесново се намира в източната част на Софийското поле, между склоновете на Стара планина от север и на Средна гора от югоизток, на 27 км източна посока от София. Релефът на селото е високоравнинен и край него протича водосборната река Лесновска, която се влива в река Искър.
Парцелът е с площ 5282 /пет хиляди двеста осемдесет и два /кв.м и начин на трайно ползване: за друг вид производствен и складов обект. В близост има ток и вода.
За клиенти на фирмата БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ относно цялата необходима документация за осъществяване на покупко-продажбата на недвижимият имот. При банково кредитиране, актуална иформация и пълно съдействие за изготвяне на необходими документи.
  • Добавена в 22:36, 24 октомври 2020
  • Преглеждания:665
  • Номер на обявата: 119458369
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

с. Лесново, Област София-област

За нас
„Авифа“ ЕООД е компания, на която една от дейностите е консултантска и посредническа при реализиране на сделки в областта на недвижимата собственост както на българският така и на европейският пазар. Нашата цел е да бъдем максимално полезни на своите клиенти.
Прочети още

Обяви на потребителя Авифа ЕООД