+ 0 km 0
Парцел 1000 м2 в курортно селище Врасна Гърция до плажа за бунгало гр. София - image 1

Парцел 1000 м2 в курортно селище Врасна Гърция до плажа за бунгало

14000 €
Описание
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИЗГОДЕН ПОЗЕМЛЕН ИМОТ 1000 М2 В КУРОРТНО СЕЛИЩЕ ПАРАЛИЯ ВРАСНА В БЛИЗОСТ ДО ПЛАЖА ЗА ПОСТАВЯНЕ НА КАРАВАНА ИЛИ БУНГАЛО. Намира се до главен път Аспровалта – Ставрос в Паралия Врасна, обл. Солун, Северна Гърция.
Имотът се състои се от 1000 м2. Разстоянието до плажа е 350 м, а до центъра на селището 600 м. Парцелът е извън регулация, но цената му е много изгодна. В имота не може да се строи, но е подходящ за поставяне на една или няколко каравани или бунгала върху бетонови фундаменти, в зависимост от това колко човека го закупят. Захранването с вода би могло да се осъществи от собствен водоизточник/сонда, а захранването с електроенергия чрез соларни системи. Намира се в спокоен район, в непосредствена близост до къщи и с целогодишен достъп. В близост е хипермаркет Лидъл.
Имотът е с добра локация, намира се само на 300 км от София в Северна Гърция, на 80 км от град Солун, Кавала, Серес, Света Гора, 70 км от град Драма и Филипи, 60 км от Стагира, пещера Алистрати, 35 км от минералните извори на Аполония, 30 км от Амфиполи. Достъпът до градовете Солун, Кавала, Серес и Драма е подсигурен с автобуси през около час. Бърз и удобен достъп до тези градове има и чрез автомагистрала Егнатия одос.
Курортното селище е с добре уредена инфраструктура. В района има банки, полиция, училища, поща, супермаркети, много ресторанти, рибни таверни, заведения за развлечение и др. Мекият средиземноморски климат е повлиян от свежия морски бриз, който е великолепно съчетан с чистия планински въздух. Селището предлага тишина и спокойствие сред живописни гледки и пейзажи. Плажната ивица на Врасна се отличава с уникална красота и чиста вода.
Оферта 1418-В-1-4
МНОГО ИЗГОДНА ОФЕРТА!
Ние ценим Вашето време и искаме да Ви спестим излишни грижи. Гарантираме прецизност, точност и коректност! Доверете ни се!
За допълнителна информация: 893 - Покажи -
  • Добавена в 19:04, 28 май 2020
  • Преглеждания:3126
  • Номер на обявата: 118945667
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Оборище, гр. София, Област София-град

За нас
Агенция за недвижими имоти в България, Гърция и други държави.