+ 0 km 0
Парецел за жилищното строителство в кв.Витоша гр. София - image 1

Парецел за жилищното строителство в кв.Витоша

850000 €
Описание
Разположен в района на кв. Витоша, недалеч от бул. 'Симеоновско шосе'.Парцелът е ъглов с лице на две улици и според градоустройствените планове попада в зона за застрояване Жм с параметри: Плътност 40 %; КИНТ 1.3;Озеленяване 40%;;Кота корниз 10м.
Имотът е с потенциал за изграждане на една или няколко жилищни сгради, като трябва да се изработи ПУП. Мястото е слънчево и открито, с невероятно красива гледка към планината съчетаващ близостта си със Студентски град и бързия достъп до центъра на София и до изходите на града, с чистият въздух от планината и спокойствието на новият комплекс. Равен терен с правилна форма, парцела е подходящ за жилищно и бизнес строителство, хотел, клиника, представителство. В близост до парцела вече има изградени затворени комплекси от жилищни сгради, както и самостоятелни такива, като районът е с перспектива да се превърне в добро място за живеене, предвид едновременно близостта до Витоша и бързия достъп до Околовръстен път.
  • Добавена в 12:21, 3 декември 2020
  • Преглеждания:77
  • Номер на обявата: 123170246
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Витоша, гр. София, Област София-град

За нас
• Професионализъм: В нашата компания работят само подбрани и опитни брокери със стаж в областа на недвижимите имоти. Пълно съдействие, организиране и подготовка на необходимите документи за договор!
• Обслужване: Пълният пакет от услуги в сферата на недвижимите имоти, позволява на фирмата да решава комплексни въпроси свързани с недвижимите имоти: При Закупуване, Продажба, Отдаване под наем, Наемане и Управление на Недвижими имоти. Правни консултации във връзка с водените сделки!
• Коректност: Ние работим коректно и открито с нашите клиенти и с колегите от другите фирми в този бранш!
• Конфиденциалност: Всяка разменена между нас и клиента информация при изпълнение на задълженията ни от конфиденциален характер, ще бъде съхранена като такава, както по време на изпълнение на задачата, така и след завършването й. Всички служители и консултанти, на които е възложено да осъществяват проучване по определена задача, се задължават да спазват конфиденциалност относно данни, подадени от клиента; да пазят търговския престиж на клиента, банковата и търговска тайна, както и да не разкриват факти и обстоятелства във връзка с финансовите и други данни, станали им известни в периода на изпълнението на поставената задача, независимо от основанието.
Прочети още

Обяви на потребителя Георги Георгиев