+ 0 km 0
Пълен Комплект за Почистване Торнадор Класик гр. София - image 1

Пълен Комплект за Почистване Торнадор Класик

130 лв.
Описание
Пролетта идва а с нея и необходимостта от почистване и освежаване на нашите Автомобили, за това ние от Бенбоу, пускаме Пълен комплект за почистване на Промо Цена от 130лв вместо 186лв

Комплектът включва:

Пистолет „Класик”+, резервоар за препарат 1000мл., Бърза връзка ¼”, Опаковка.

Препарат за почистване и пране SHOT FOAM
Разфасовка 5л.
Shot Foam е безопасно средство, предназначено за екстракция или ръчно почистване на автомобилна тапицерия, и велур.

1бр. Микрофибърна Кърпа
1бр Фуния с косъм подходяща за Пистолет Класик+
 

Описание на Продукта:

При Пистолет „Класик”+ допълнителното, е че фунията на пистолета е подсилена от вътрешната страна с метална вложка, което осигурява много по дълга експоатация на уреда.

Перфектен уред за почистване и пране на абсолютно всичко. За да работи не се нуждае от професионално големи компресори, минималното налягане е 5 бара. 

Прането с него е много по-лесно и не толкова мокро, пистолетът леко хидратира почистващата повърхност, без да причинява необходимостта от дългото сушене.

 

Функции:

почиства кожа, пластмаса, двигател, джанти, арматурно табло, автотапицетии, въздуховоди, килими, мека мебел и много други неща. Благодарение на своя дизайн, работата е максимално улеснена. Пистолетът има голям резервоар за препарат,което ви осигурява дългосрочна работа без необходимостта от често презареждане на разервоара.Металното топче в резервоара позволява по-добро засмукване на препарата,когато се работи  в различни позиции.

 

Технически данни:

Работно налягане:5-8 бара(препоръчително 6 бара)

бърза връзка ¼”,капацитет :1000мл.

консумация на въздух 220л/мин.

SHOT FOAM

Разфасовка 5л.

Shot Foam е безопасно средство, предназначено за екстракция или ръчно почистване на автомобилна тапицерия, и велур. Благодарение на специална формула,почистването е просто и приятно. Основното рН на продукта позволява отстраняване на най-упоритите замърсявания без петна или ивици.Продуктът е силно концентриран и като резултат се характеризира с висока ефективност. Резултатът от работата със Shot Foam ще бъде перфектно почистен интериор с лек   аромат на череша.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ

1. Разредете продукта, както се препоръчва на етикета.

2. Използвайте продукта в съответствие с инструкциите за употреба при  машини за изпиране.

рН 11 - алкална реакция

 

1: 8 - 1:10 екстрактор с пяна

1:10 - 1:20 екстрактор

1: 0 -1:20  ръчно почистване

Тагове: торнадор,торнадо,tornador,tornado,tornador black,pistolet za prane,pistolet za pochistvane,пистолет за пране,пистолет за почистване,пистолет за почистване и пране,
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Света Троица, гр. София, Област София-град

Обяви на потребителя Кирил Иванов