+ 0 km 0
Отличен, обзаведен, четиристаен в Дианабад гр. София - image 1

Отличен, обзаведен, четиристаен в Дианабад

600 €
Описание
Отлично обзаведен, ремонтиран апартамент с гараж и място за паркиране на ул. Крум Кюлявков на 3 мин. от метростанция Г.М.Димитров. Разпределение: хол с трапезария, отворен към кухнята, която има и самостоятелен вход; три отделни спални; две бани с тоалетна и мокро помещение; два балкона. Пълно обзавеждане вкл. телевизор и система за домашно кино. Висок клас климатици във всички помещения. PVC дограма и външна топлоизолация. В цената е включен подземен гараж и ползване на едно паркомясто пред кооперацията.
  • Добавена в 09:25, 1 март 2021
  • Преглеждания:40
  • Номер на обявата: 124617883
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Дианабад, гр. София, Област София-град

За нас
“СТОЛИЧНИ ИМОТИ” е създадена през 1996 г. като част от тогавашното сдружение “Обединение Недвижими Имоти – ОНИ”. Основната цел, която си поставяме е да увеличаваме непрекъснато броя на клиентите, останали удовлетворени от работата си с Нас, като по този начин да затвърждаваме сериозната си позиция на пазара за недвижими имоти.

“СТОЛИЧНИ ИМОТИ” е съучредител на Българската камара на агенциите за недвижими имоти, имаща за основна цела да подобрява качеството на услугите, предлагани на пазара, с цел задоволяване на нарастващите потребности на клиентите на агенциите-посредници.

Основен приоритет във фирмената ни политика е качеството на предлаганите от нас УСЛУГИ. За постигането на това се грижи внимателно подбран колектив от консултанти с широки познания в областта на сделките с недижима собственост, способни да отговорят адекватно на индивидуалните потребности на всеки от нашите клиенти.

Ние не делим клиентите си на “малки” и “големи”. Всяка оферта постъпила при нас ще получи равен шанс да бъде реализирана така, че Вие да останете удовлетворени от съвместната ни работа.
Прочети още

Обяви на потребителя Столични имоти