+ 0 km 0
Оранжерия от найлон гр. Варна - image 1

Оранжерия от найлон

275 лв.
Описание
Супер здрава основа от поцинкована тръба
Покритие от трипластово UV фолио, изработено от РЕ, армирано с мрежа
Прозорци за проветрение в комплекта
Лесен и бърз монтаж
Гаранция 12 м
Компактна опаковка
Вид конструкция арка
Вид профил квадратен
Сечение на профил диаметър 24 мм
Дебелина на профила 0,6 мм
Материал, от който е направен профила поцинкована стомана
Разстояние между греди 150 см
Начин на монтаж вкопаване в земята, галванизирани болтове, гайки и винтове
Максимално снежно натоварване кг/м2
Цени и размери:
6кв.м/-275лв
9кв.м/-330 лв
12кв.м/-430 лв
18кв.м/-530 лв

Широчина-2/2/3/3 м
Височина-2/2/2/2 м
Дължина -3/4,5/4/6м
Комплект
Врати 1 бр
Прозорци на врати0 бр
Капандури на покрива 4
Възможност за удължение не
Покритие в комплекта да

Перфектни условия:

Вратата с цип, е в състояние да регулира температурата във вътрешността и да я направи благоприятна за реколтата. Благодарение на това се създават идеални условия за развитието на всички култури и зеленчуци като домати, краставици, боб и тиквички.Качество:

Нашите тунели са изработени от стоманени, поцинковани тръби с диаметър 24 мм. Подсилената конструкция при никакви обстоятелства не се подлага на корозионни процеси. Тя е устойчива на значителни температурни разлики, така че след отстраняването на армирания найлон може да остане и през зимата в градината. Освен това армирания найлон, използван в нашите тунели, е много по-дебел от стандарта, използван в подобни продукти от този тип. Като се има предвид здравината на фолиото, ние го оборудвахме с допълнителна мрежа, което го прави много по-издръжлив! Фолиото трябва да бъде изсушено и на сянка след летния сезон. Производителят препоръчва да се прибере самата конструкция за есенния и зимния период.Сигурност:

Тунелът защитава културата срещу типичните външни фактори, като студен и сух вятър, силен дъжд, сняг или градушка, както и от птици и вредители.

Монтаж:
Благодарение на инструкциите, приложени към всеки продукт, монтажът на тунелите е изключително лесен. Върху рамката, направена от стоманени тръби, поставяме включеното в комплекта на тунела фолио, което прикрепяме към рамковите тръби. Покритието, изработено от армиран найлон, е по-широко, защото отстрани тунелът може да бъде покрит с почва или фолиото да бъде вкопано в земята, което ще предпази фолиото от разкъсване от вятъра. В предната част на тунела е монтирана врата, благодарение на която загубата на температура ще бъде минимална. От двете страни на тунела има монтирани прозорци с мрежа против комари, които ви позволяват да контролирате количеството на входящата светлина и проветрението.
Гаранция:
Армираното фолио с UV филтър и мрежа ще осигури преди всичко издръжливостта на продукта, оптималните топлинни свойства и адекватното предаване на слънчевата светлина, включително UV защита. Армираното фолио с мрежа от този тип е предназначено за покриване на тунели, за да се ускори растежа на растенията и да се предпазва от вредните въздействия на атмосферните условия. Чрез фолиото се осигурява равномерна слънчева светлина.

Комплектът включва:
галванизирани стоманени тръби
трипластово UV фолио, изработено от РЕ армирано с мрежа
винтове и други монтажни елементи
инструкции за монтаж
размери на кутията: 148х39х16 см

Разгледайте всички наши предложения за градината.
  • Добавена в 12:45, 18 май 2020
  • Преглеждания:5950
  • Номер на обявата: 113769752
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Западна промишлена зона, гр. Варна, Област Варна

Обяви на потребителя Веко Пауър България