+ 0 km 0
Омекотител "Leather Master", Ревитализира Твърда Кожа гр. София - image 1

Омекотител "Leather Master", Ревитализира Твърда Кожа

25 лв.
Описание
Омекотител за кожа. Поддрържа правилния баланс от влага и мазнини в кожата, което я ревитализира, прави я приятна на пипане и помага на кожата да остане такава.Продукта е подходящ за предотвратяване на скърцащи звуци, там където се допират две кожени повърхности.

- Цена за 1 бр./250 ml. – 25.00 лв.
- Доставка до офис на Еконт или адрес.

Autovitalis BG

-

Autovitalis BG е официален и ексклузивен вносител за България на продуктите с марките “Leather Master”, “Repair Master”, “Uniters Pro” и “Sherlock”, произвеждани от Uniters SpA – световен лидер в производството на продукти за възстановяване, почистване и поддръжка на кожени изделия.

Фирмата присъства на пазара в повече от 100 страни, на 6 континента, което заедно с десетилетия опит я превръща в глобален лидер в индустрията за производство на продукти за обработка на кожени изделия. Продуктите на компанията се използват в автомобилната, мебелната, модната, авиационната и корабната индустрии. Фирмата е партньор на марки като: «Ferrari», «Maserati», «Aston Martin», «Jaguar», «Toyota», «Ducati», «Dainese», «Emirates Airlines», «Gucci» , «Prada» , «Burberry» , «Hermes International» и др.

Компанията разполага с продуктова линия от над 350 продукта и е пазарен лидер в много държави сред които: САЩ, Япония, Китай, Южна Корея, Австралия, ОАЕ, държави от ЕС и други части на Европа. Продуктите са съобразени с най-строгите екологични норми в различните части на света, а именно: биоразградими, на водна основа, без фосфати, неагресивни към озоновия слой, не съдържат замърсители на въздуха.
  • Добавена в 12:26, 7 януари 2021
  • Преглеждания:689
  • Номер на обявата: 115550617
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Манастирски ливади, гр. София, Област София-град

Обяви на потребителя Autovitalis BG