+ 0 km 0
Ограда с Циментови Колове и Поцинкована Бодлива Тел гр. Пловдив - image 1

Ограда с Циментови Колове и Поцинкована Бодлива Тел

Описание
Фирма “СТАНИК ООД” е с голям опит в изграждането на огради и оградни съоръжения в цялата страна. Фирмата използва качествени и дълготрайни материали и дава гаранция за извършените услуги. Комплексното обслужване на Фирмата дава спокойствие и неангажираност на вашето ежедневие. Това, с което може да се гордеем е, че през последните години се утвърдихме като единствената фирма, която няма нито един отрицателен вот. Фирмата предлага почистване, демонтиране, поставяне на циментови и метални колове, нова поцинкована мрежа, метални пана, бодлива тел и бетонни стъпки в основата на оградното съоръжение. Тези услуги са въпрос на договорка и се определят в зависимост от вашето желание. Фирмата работи на територията на цялата страна и в страните от Европейския Съюз. Клиентите имат възможността да избират няколко варианта за да постигнем най-доброто, практично, рационално и финансово решение за вас. Качественото обслужване, коректността към клиентите и добрата ценова политика са нашата цел.
#Ограда #оградниколове #заграждане #ограждане #мрежа #бодливател #колове #колчета #пилони #имот #локализиране #локация #дворномясто #двор #нива #ранчо #пчелин #паркинг #градина #бостан #санър #граница #дувар #лозе #лозарски колове #дупки #дупчене #бетонниколове #металниколове #циментовиколове
  • Добавена в 18:13, 25 ноември 2020
  • Преглеждания:3261
  • Номер на обявата: 117448695
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Каменица 1, гр. Пловдив, Област Пловдив

За нас
Фирма „СТАНИК“ ООД е с птредмет на основна дейност производство на оградна мрежа и изграждане на оградни съоръжения от бетонни колове и подцинкована мрежа. Благодарение на богатия си опит в производството на оградна мрежа и професионализма при боравенето с оградна тел и телени изделия, СТАНИК ООД изгражда доверие и стил на работа с клиентите си. Фирмата е една от първите, които произвеждат оградни мрежи по поръчка на клиента.

Качественото обслужване, коректността към клиентите и добрата ценова политика са сред причините, които ни помагат да оцелеем сред засилващата се конкуренция. С предимствата в обслужването и добрите отстъпки, ние всекидневно привличаме клиенти с малки и големи поръчки. Като производител, ние можем да Ви предложим най-добрите условия, ако сте търговец или инвеститор.
Прочети още

Обяви на потребителя Станимир Филев