+ 0 km 0
Офис на бул. Васил Левски до НДК гр. София - image 1

Офис на бул. Васил Левски до НДК

850 лв.
Описание
ТОП ЦЕНТЪР до ул. 6-ти септември . След ремонт. Необзаведен апартамент, удобен за офис. Хол с вестибюл преходен към стая, отделна кухня, баня с тоалетна и един баклон. Стаите и кухнята са на ламинат, коридора на мозайка, а банята на теракота и фаянс.
  • Добавена в 11:49, 24 февруари 2021
  • Преглеждания:115
  • Номер на обявата: 123182050
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Център, гр. София, Област София-град

За нас
“СТОЛИЧНИ ИМОТИ” е създадена през 1996 г. като част от тогавашното сдружение “Обединение Недвижими Имоти – ОНИ”. Основната цел, която си поставяме е да увеличаваме непрекъснато броя на клиентите, останали удовлетворени от работата си с Нас, като по този начин да затвърждаваме сериозната си позиция на пазара за недвижими имоти.

“СТОЛИЧНИ ИМОТИ” е съучредител на Българската камара на агенциите за недвижими имоти, имаща за основна цела да подобрява качеството на услугите, предлагани на пазара, с цел задоволяване на нарастващите потребности на клиентите на агенциите-посредници.

Основен приоритет във фирмената ни политика е качеството на предлаганите от нас УСЛУГИ. За постигането на това се грижи внимателно подбран колектив от консултанти с широки познания в областта на сделките с недижима собственост, способни да отговорят адекватно на индивидуалните потребности на всеки от нашите клиенти.

Ние не делим клиентите си на “малки” и “големи”. Всяка оферта постъпила при нас ще получи равен шанс да бъде реализирана така, че Вие да останете удовлетворени от съвместната ни работа.
Прочети още

Обяви на потребителя Столични имоти