+ 0 km 0
Офис клас А в нова сграда на Ботевградско шосе гр. София - image 1

Офис клас А в нова сграда на Ботевградско шосе

1935 €
Описание
БЕЗ КОМИСИОННА. ОТ СОБСТВЕНИК. Офис клас А в новостроящ се бизнес център със складове, офиси, магазини и ресторант на бул. Ботевградско шосе. Офисът, с чиста полезна площ от 346 кв.м има обособени два кабинета, заседателна зала и бокс, а останалото пространство от около 250 кв.м, е тип Open space. Към офиса има и прилежаща тераса от 110 кв.м, която не е включена в посочената площ и не се заплаща допълнително. Сградата отговаря на най-модерните европейски и световни стандарти за бизнес центрове. Общите части предлагат рецепции, луксозни тоалетни и споделени кътове за почивка на служителите. Светлата височина на помещенията е 3.05 м. Има изградена система за отопление и вентилация. В сградата има и ресторант на над 600 кв.м закрита и 400 кв.м открита площ. Центърът може да осигури достатъчен брой паркоместа под наем за гости и служители. Въвеждане в експлоатация- март 2021 г.
  • Добавена в 11:16, 8 април 2021
  • Преглеждания:271
  • Номер на обявата: 121150023
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Враждебна, гр. София, Област София-град

За нас
“СТОЛИЧНИ ИМОТИ” е създадена през 1996 г. като част от тогавашното сдружение “Обединение Недвижими Имоти – ОНИ”. Основната цел, която си поставяме е да увеличаваме непрекъснато броя на клиентите, останали удовлетворени от работата си с Нас, като по този начин да затвърждаваме сериозната си позиция на пазара за недвижими имоти.

“СТОЛИЧНИ ИМОТИ” е съучредител на Българската камара на агенциите за недвижими имоти, имаща за основна цела да подобрява качеството на услугите, предлагани на пазара, с цел задоволяване на нарастващите потребности на клиентите на агенциите-посредници.

Основен приоритет във фирмената ни политика е качеството на предлаганите от нас УСЛУГИ. За постигането на това се грижи внимателно подбран колектив от консултанти с широки познания в областта на сделките с недижима собственост, способни да отговорят адекватно на индивидуалните потребности на всеки от нашите клиенти.

Ние не делим клиентите си на “малки” и “големи”. Всяка оферта постъпила при нас ще получи равен шанс да бъде реализирана така, че Вие да останете удовлетворени от съвместната ни работа.
Прочети още

Обяви на потребителя Столични имоти