+ 0 km 0
Обзаведен, двустаен до НСА гр. София - image 1

Обзаведен, двустаен до НСА

550 лв.
Описание
Напълно обзаведено жилище в реновирана сграда на бул. Климент Охридски, до оградата на НСА. Състои се от дневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и входно антре. Централен ТЕЦ, PVC дограма. Сградата има собствен паркинг с контрол на достъпа. В наема е включено и едно паркомясто.
  • Добавена в 13:44, 22 февруари 2021
  • Преглеждания:65
  • Номер на обявата: 123820060
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Дървеница, гр. София, Област София-град

За нас
“СТОЛИЧНИ ИМОТИ” е създадена през 1996 г. като част от тогавашното сдружение “Обединение Недвижими Имоти – ОНИ”. Основната цел, която си поставяме е да увеличаваме непрекъснато броя на клиентите, останали удовлетворени от работата си с Нас, като по този начин да затвърждаваме сериозната си позиция на пазара за недвижими имоти.

“СТОЛИЧНИ ИМОТИ” е съучредител на Българската камара на агенциите за недвижими имоти, имаща за основна цела да подобрява качеството на услугите, предлагани на пазара, с цел задоволяване на нарастващите потребности на клиентите на агенциите-посредници.

Основен приоритет във фирмената ни политика е качеството на предлаганите от нас УСЛУГИ. За постигането на това се грижи внимателно подбран колектив от консултанти с широки познания в областта на сделките с недижима собственост, способни да отговорят адекватно на индивидуалните потребности на всеки от нашите клиенти.

Ние не делим клиентите си на “малки” и “големи”. Всяка оферта постъпила при нас ще получи равен шанс да бъде реализирана така, че Вие да останете удовлетворени от съвместната ни работа.
Прочети още

Обяви на потребителя Столични имоти