+ 0 km 0
НОВО 2020 Сигнализатори 3+1 или 4+1 FL JY-11 гр. Пловдив - image 1

НОВО 2020 Сигнализатори 3+1 или 4+1 FL JY-11

135 лв.
Описание
ЦЕНА 3+1 - 135лв
ЦЕНА 4+1 - 155лв
Открояващ се с едно от най-удачните съотношения между предлагано качество и цена, този комплект е подходящ както за начинаещи, така и за напреднали риболовци. Комплектът съдържа три сигнализатора (жълт, червен и син) и централа. Бутонът за on/off е разположен отдолу на корпуса.

Сигнализаторите притежават 8 различни тона на индикиране, както и по 8 нива за регулиране силата на звука и на чувствителността. Посредством memory функцията LED диодите светят в рамките на 40 секунди след кълване. С помощта на 2,5 мм букса може да се включи електронен обтегач. Алармите се характеризират с много силен звук.

Централата е оборудвана с пет разноцветни диода (позволява включването на допълнителни сигнализатори), индикиращи кълването в цвета на съответния сигнализатор. Предвидена е възможност за включване на вибрация, както и LED фенерче, което е неоценим помощник в трудни ситуации.

Станцията е с обхват над 100 метра. Захранва се с една батерия 9V. Комплектът се предлага в комфортен калъф с цип за съхранение и транспортиране със самостоятелни отделения за всеки компонент. Добавени батерии 9V.
  • Добавена в 18:30, 31 декември 2020
  • Преглеждания:888
  • Номер на обявата: 122558959
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Тракия, гр. Пловдив, Област Пловдив

За нас
ОБЩИ УСЛОВИЯ
ВСИЧКИ ПРАТКИ СЕ ИЗПРАЩАТ С ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ И НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ! ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА ВАШАТА ПРАТКА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРЕД КУРИЕР ПРОВЕРЕТЕ СЪСТОЯНИЕТО НА СТОКАТА В ПАКЕТА! Има случаи на счупени въдици и повредени ОТ КУРИЕРА пратки, но приети от клиента, именно защото не е направена тази проверка. Ние плащаме застраховка за всяка наша пратка, но тя е валидна само, ако Вие на място констатирате повредата. При получаване на пратката задължително проверете съдържанието ѝ пред куриера. За всяка пратка разполагате с 15 минути. Дори куриерът да бърза, Вие не бързайте, а надлежно си огледайте това, за което ще платите. Ако установите счупване или увреждане вследствие на транспорта, следва на място да поискате да Ви се състави констативен протокол от куриера и не трябва да заплащате наложения платеж.
Връщане на пратка се осъществява в рамките на 10 (десет) календарни дни !
Цените на всички артикули в Rage Fishing са в български левове с начислено ДДС.
Прочети още

Обяви на потребителя Иванов