Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Образователни, занимателни играчки в с. Чуйпетлово.

Нови игри ** Grimaffen (Гримаси) и ** Wir spielen Einkaufen (На пазар)

с. Чуйпетлово, Област Перник Добавена в 11:08, 28 ноември 2016, Номер на обявата: 95031038
25 лв.
Обява от Бизнес
Доставката се поема от купувача
Състояние ново
 

Чисто нови, неразопаковани, подходящи за подарък.

1. Забавна настолна игра Grimaffen, Selecta Spiel, която придава нов смисъл на израза "да се правиш на маймуна", даже е задължително. Децата я обожават!
Увлекателна игра, непозната и различна от обичайно предлаганите в България. Играят 2-6 човека, като се редуват да имитират звукове, жестове, гримаси, поведение показано с картинка. Печели позналият най-много ситуации. Правилата на играта са на De, En, Fr, NL, ES и IT. Зарчето е от дърво, с цветове - няма нужда от познаване на числа или чужд език, достатъчно е желание и добро настроение.
Играта е подходяща за всички възрасти (3-99 г), подходяща е и за зверчета и за деца с по-специални потребности. Развива фина моторика, мимика и жестове, концентрация, наблюдателност, памет, асоциации, задържане на вниманието и себеизразяване. Изключително подходяща е за укротяване и насочване енергията на малките зверчета в контролирана посока, като влагат ентусиазъм и сили за успешна имитация и спечелване на играта.
Маймунски Гримаси е любима игра на нашите маймунки, изпълнена е с много смях и незабравима атмосфера. Имаме я в няколко къщи, изключително качество и здравина, няма смисъл да пазя "за всеки случай". Горещо я препоръчвам! Цена 25 лв

2. Играта Wir spielen Einkaufen, Ravensburger (4-7 г) също е широко разпространена в Германия и Австрия, навярно има и български подобия "На Пазар". Развива стратегия, съобразителност и паметливост. Участниците получават първите познания за групите хранителни продукти и комбинативно мислене. Няма нужда от специални познания по математика или чужд език. Разполагат се 4 магазина (за мляко, плодове и зеленчуци, хляб и месо). Всеки от 4-те участника има списък за пазаруване, който премине през изпитанията и го изпълни пръв печели. Цена 25 лв

Приятно пазаруване от нашите етажерки *** ivasl ***

Нови игри ** Grimaffen (Гримаси) и ** Wir spielen Einkaufen (На пазар) с. Чуйпетлово - image 2
Нови игри ** Grimaffen (Гримаси) и ** Wir spielen Einkaufen (На пазар) с. Чуйпетлово - image 3
Нови игри ** Grimaffen (Гримаси) и ** Wir spielen Einkaufen (На пазар) с. Чуйпетлово - image 4
Нови игри ** Grimaffen (Гримаси) и ** Wir spielen Einkaufen (На пазар) с. Чуйпетлово - image 5
Нови игри ** Grimaffen (Гримаси) и ** Wir spielen Einkaufen (На пазар) с. Чуйпетлово - image 6
Нови игри ** Grimaffen (Гримаси) и ** Wir spielen Einkaufen (На пазар) с. Чуйпетлово - image 7
Нови игри ** Grimaffen (Гримаси) и ** Wir spielen Einkaufen (На пазар) с. Чуйпетлово - image 8
Преглеждания:15