Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Образователни, занимателни играчки в Област Перник.

Нови игри ** Grimaffen (Гримаси) и ** Wir spielen Einkaufen (На пазар)

гр. Перник Добавена в 11:08, 28 ноември 2016, Номер на обявата: 95031038

Чисто нови, неразопаковани, подходящи за подарък.

1. Забавна настолна игра Grimaffen, Selecta Spiel, която придава нов смисъл на израза "да се правиш на маймуна", даже е задължително. Децата я обожават!
Увлекателна игра, непозната и различна от обичайно предлаганите в България. Играят 2-6 човека, като се редуват да имитират звукове, жестове, гримаси, поведение показано с картинка. Печели позналият най-много ситуации. Правилата на играта са на De, En, Fr, NL, ES и IT. Зарчето е от дърво, с цветове - няма нужда от познаване на числа или чужд език, достатъчно е желание и добро настроение.
Играта е подходяща за всички възрасти (3-99 г), подходяща е и за зверчета и за деца с по-специални потребности. Развива фина моторика, мимика и жестове, концентрация, наблюдателност, памет, асоциации, задържане на вниманието и себеизразяване. Изключително подходяща е за укротяване и насочване енергията на малките зверчета в контролирана посока, като влагат ентусиазъм и сили за успешна имитация и спечелване на играта.
Маймунски Гримаси е любима игра на нашите маймунки, изпълнена е с много смях и незабравима атмосфера. Имаме я в няколко къщи, изключително качество и здравина, няма смисъл да пазя "за всеки случай". Горещо я препоръчвам! Цена 25 лв

2. Играта Wir spielen Einkaufen, Ravensburger (4-7 г) също е широко разпространена в Германия и Австрия, навярно има и български подобия "На Пазар". Развива стратегия, съобразителност и паметливост. Участниците получават първите познания за групите хранителни продукти и комбинативно мислене. Няма нужда от специални познания по математика или чужд език. Разполагат се 4 магазина (за мляко, плодове и зеленчуци, хляб и месо). Всеки от 4-те участника има списък за пазаруване, който премине през изпитанията и го изпълни пръв печели. Цена 25 лв

Приятно пазаруване от нашите етажерки *** ivasl ***

Преглеждания:4