+ 0 km 0
Нова къща в с. Бистрица с. Бистрица - image 1

Нова къща в с. Бистрица

246000 €
Описание
PLACE2LIVE представя страхотна, нова, еднофамилна къща в с. Бистрица, строителство 2019г. Жилището е изградено от висококачествени строителни материали. Конструкцията се състои от композитни греди I-beams, от твърда, устойчива на климатични влияния вносна северна дървесина. Стените са изолирани с каменна вата и паропропусклива мембрана. Фасадите от изток и запад са вентилируеми, прахово боядисани, стоманени профили Lamelon, от север и от юг са от силиконова фасадна мазилка с декоративни елементи и облицовани с гранитогрес. Къщата разполага със собствен узаконен водоизточник. Изградени са вътрешните електро и ВиК инсталации. Инсталирана е пречиствателна станция с попивателно поле. Изградено е подово отопление с възможност за инсталация на пелетно/електрическо котле или термопомпа. Висококачесвена дървена дограма с двоен стъклопакет и нисък коефициент на топлообменност. Електроизолацията е решена с безжични контролери на принципа на Smart Home. Изградена е активна вентилационна система. Разгърната площ от 165 кв.м. и изградено подпокривно пространство от 35 кв.м., с възможност за допълнителни интериорни решения. Двор – 780 кв.м. Местоположението осигурява тишина и спокойствие сред невероятна природа и същевременно бърз и лесен достъп до града. Разпределението е следното: входно антре, от което се влиза за складово помещение и тоалетна за гости, кухня с предвиден кухненски остров, дневна и трапезария, обособени са две спални зони: голяма спалня с дрешник и собствен санитарен възел; две по-малки спални с общ дрешник и санитарен възел.

За повече информация и огледи, този номер ще Ви е необходим – 1279126.

Place2live предлага професионално съдействие при:
- Съдействие за одобрение на жилищен и потребителски кредит
- Всички видове застраховки
- Юридически и счетоводни услуги
- Строително - ремонтни дейности до ключ
- Обзавеждане.
  • Добавена в 11:10, 23 октомври 2020
  • Преглеждания:357
  • Номер на обявата: 122541166
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

с. Бистрица, Област София-град

За нас
Place2Live e компания с дългогодишна практика в директната търговия с недвижими имоти.Имаме богат опит както в покупко-продажбата, така и в отдаването на всички видове имоти,като наши партньори са едни от най-големите брандове в България.Членовете на нашия екип са енергични, посветени и упорити. Ние ще ви предложим ефективен анализ на пазара на недвижими имоти в София и план за действие, съобразен с вашите желания. Ние от Place2Live ще бъдем с вас от началото до края на всяка сделка, ще ви предложим най-добрите за Вас условия за финансиране, продажба, отдаване и наемане на имот. Също така ще ви предоставим необходимата техническа и юридическа информация и ще Ви съдействаме за всички необходими документи. В Place2Live Вие ще научите определението за уважение към клиента. Oсновните ценности на компанията са почтеност, коректност към служителите и партньорите си. качество на обслужването, и най-важното - индивидуален подход към всеки клиент В този динамичен бранш няма постоянна формула за успех, затова ние се стремим да се развиваме и усъвършенстваме непрекъснато.

Основни дейности:
- Продажби
- Наеми
- Покупка
- Управление
- Инвестиция
- Строителство
- Затворен цикъл / „От А до Я“ /

Продажби
Често е по-емоционално да продадете дома си, отколкото да закупите жилище. Независимо от причината за продажба на имота Ви, ние ще Ви окажем пълно съдействие на най-високо ниво.Ще ви консултираме за най-добрата цена в района, и ще изградим маркетингова стратегия за продажбата. При нас Вие ще получавате постоянна обратна връзка за по-качествена и бърза продажба.

Наеми
Разполагаме с богато портфолио от недвижими имоти, като от началото на Вашето търсене до самия край, при нас ще получите индивидуално отношение, разбиране и коректност, за да намерите имота, който желаете.

Покупка
Закупуването на имот е важна стъпка, която може да донесе много предимства. Започнете да преглеждате опциите си още от днес. Вашият брокер от Place2Live ще помогне в целия процес на закупуване-от подбор на жилище,съдействие при теглене на кредит и изваждане на всички необходими документи за осъществяване на сделка.

Управление
Ефективна консултантска и посредническа услуга за отдаване под наем на имота, както и юридическо обезпечаване на сделката. Ние ще се грижим вместо Вас за получаване на наема всеки месец,плащане на консумативните разходи по имота и следене на неговото състояние. Това са само част от услугите, които бихте използвали ако ни се доверите.
Инвестиции
Закупуването на недвижим имот с инвестиционна цел става все по-популярен, ниско рисков метод за дългосрочна финансова стабилност. Доверявайки ни се, ние ще открием точните инвестиционни имоти за Вас.

Строителство

Работим с едни от най-големите строителни компании,за да задоволим високото качество във всяка една наша сграда. Приоритети са ни модерна визия,бързина и качество на изпълнение.

Затворен цикъл / „От А до Я“ /
Създадохме звено за поддръжка на обектите след тяхното завършване – екипи от специалисти, разположени в София,които могат да Ви съдействат от козметични ремонти дейности до основни ремонти.Групите са в непрекъсната готовност да реагират на внезапни аварии и спешни ремонти, които включват основни ремонти и реновиране на съответния обект.
Прочети още

Обяви на потребителя Камелия Стефанова