+ 0 km 0
Нова + гаранция Лодка за захранка и стръв запечатана до 500м обхват гр. Варна - image 1

Нова + гаранция Лодка за захранка и стръв запечатана до 500м обхват

249.76 лв.
Описание
Нова + 40лв в цената с гаранция
с гаранция НОВА.

Чисто нова ФАБРИЧНО ЗАПЕЧАТАНА и никога не е потапяна във вода. ТРЯБВА ДА Я РАЗПЕЧАТАТЕ И ДА СКЪСАТЕ ФАБРИЧНАТА ОПАКОВКА НА ДИСТАНЦИОННОТО, ЗАРЯДНОТО и АНТЕНАТА за да я включите. ЧИСТ НОВ запечатан, работещ 100% продукт на невероятна цена.

ПЕРФЕКТНО РАБОТЕЩА, Професионална рибарска лодка за захранка и разпъване, НОВА непокътната и неразпечатана с реален обхват до 500м. ПЕРФЕКТНИЯ подарък за запален РИБАР.

Професионална Радио управляема Лодка за захранка, стръв и разпъване на въдици.

Реален тестван Обхват до 500 метра

2бр. МОЩНИ относително тихи МОТОРА с много ефективни предпазители против водорасли.

Два броя контейнера захранва отварящи се независимо един от друг. Събират двата общо около 1,6кг

1. Корпуса на лодката е направен от висококачествен ABS , по-стабилен и твърд, който може да издържи на по-суровите метеорологични условия на вятъра и по-силна вълна, отличен дизайн, изработка и качество.
2. Двойни мотори, за много по-голямо натоварване. Два отделни резервоара за стръв, които могат да бъдат контролирани по отделно.
3. Дистанционно управление с реален обхват до 500 метра без смущения, сигналът е по-стабилен в ясна среда.
4. Нисък шум, висока производителност и достъпна цена
5. Усъвършенстван дизайн на лодката за по-висока скорост, устойчивост на вятър и вълни
6. Предно LED осветление, удобна нощна версия, ефективно привличане на риба. Осветлението се спира и пуска от дистанционното. Има и специален мигащ режим на светлината за привличане на рибата.
7. Висококачествена и лека литиева батерия с голям капацитет (НЕ Е тежка и обемна УЛОВНА ), поставена в средата на тялото на лодката за по-голяма стабилност, може да се зарежда по-бързо и с по-голяма мощност. Има опция да се добави и допълнително оборудване. Сонар, GPS и др.
8. Капакът на перките е поставен с голяма прецизност за успешно предотвратяване оплитане на перки по витлата.

-НАЙ-ДОБРОТО съотношение качество цена.

Предлагаме и лодка с по-ниски параметри и по-ниска цена съответно вижте тук: https://www.olx.bg/ad/nova-ribarska-lodka-za-zahranka-i-strav-radio-upravlyaema-ID62p38.html

Имаме и лодка с по-силни пружини за изхвърляне на захранката с метален леген вижте в линка: https://www.olx.bg/ad/nova-fabrichno-zapechatana-lodka-za-strav-zahranka-ribolov-rc-upravl-ID5xVWY.html

Лодка за захранка и стръв, рибарска лодка, лодка с дистанционно, за риболов, разпъване на въдицата, RC, шаранджийска лодка, радио управляема лодка за захранка.
Катамаран, Тримаран, захранка, лодка риболов, стръв, радио управляема, RC, ипхоне, iphone, лодка за разпъване, лодка за захранка, лодка за стръв, RC лодка, Рибарска лодка, за въдици, въдица, шаран, риболов, такъми, въдица, въдици, плувки, червей, КРъСТОН, ГАМАКАЦУ, макари, techno x, туслон, макара, Daiwa, tuslon, Mitchell, Shakespeare, Ron Thompson, Abu Garcia, актор бейсик, боатман, Okuma , Spro, D.A.M, ДАМ, boatman, actor basic, тецхно ь, Мичел, радио управляема, с дистанционно, най-добрата, принадлежности, аксесоари за риболов.шаран,шаранджийски,амур,клен,клян,костур,лодка за захранка,захранка,фидер,болонезе,болонеза,мач,мачов,рибар,риба,бяла риба, сонар

ПРЕДЛАГАМЕ И Сонар: https://www.olx.bg/ad/chisto-nov-sonar-za-ribolov-bezzhichen-laki-CID618-ID7CjDP.html
  • Добавена в 14:16, 10 април 2021
  • Преглеждания:9513
  • Номер на обявата: 111355171
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Бриз, гр. Варна, Област Варна

Обяви на потребителя Вики