+ 0 km 0
Нов, тристаен с акт 16 в Овча купел, старата част гр. София - image 1

Нов, тристаен с акт 16 в Овча купел, старата част

120000 €
Описание
Жилище в нова сграда с разрешение за ползване от януари 2021 г. Намира се на на ул. Букет, близо до Любляна. Жилището е на последен, четвърти етаж. Състои се от: дневна с кухненски бокс, една преходна и една самостоятелна спални, баня с тоалетна, панорамна тераса около всички помещения. Подове на циментова замазка, стени на гипсова шпакловка. PVC дограма. Инсталация за отопление на природен газ, без котле и радиатори. Отлична гледка към Витоша.
  • Добавена в 10:26, 1 март 2021
  • Преглеждания:211
  • Номер на обявата: 124578925
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Овча купел, гр. София, Област София-град

За нас
“СТОЛИЧНИ ИМОТИ” е създадена през 1996 г. като част от тогавашното сдружение “Обединение Недвижими Имоти – ОНИ”. Основната цел, която си поставяме е да увеличаваме непрекъснато броя на клиентите, останали удовлетворени от работата си с Нас, като по този начин да затвърждаваме сериозната си позиция на пазара за недвижими имоти.

“СТОЛИЧНИ ИМОТИ” е съучредител на Българската камара на агенциите за недвижими имоти, имаща за основна цела да подобрява качеството на услугите, предлагани на пазара, с цел задоволяване на нарастващите потребности на клиентите на агенциите-посредници.

Основен приоритет във фирмената ни политика е качеството на предлаганите от нас УСЛУГИ. За постигането на това се грижи внимателно подбран колектив от консултанти с широки познания в областта на сделките с недижима собственост, способни да отговорят адекватно на индивидуалните потребности на всеки от нашите клиенти.

Ние не делим клиентите си на “малки” и “големи”. Всяка оферта постъпила при нас ще получи равен шанс да бъде реализирана така, че Вие да останете удовлетворени от съвместната ни работа.
Прочети още

Обяви на потребителя Столични имоти