+ 0 km 0
НоВ модел Пелетна горелка самопочистваща Сламени, Слънчогледови пелети гр. Шабла - image 1

НоВ модел Пелетна горелка самопочистваща Сламени, Слънчогледови пелети

1700 лв.
Описание
1. Мощност на горелките от 5 до 35 Kw 2. Напълно автоматичен режим на работа 3. Настройка на всички параметри, свързани с управление процеса на горене 4. Поддръжка на дата и час с възможност за програмиране на до три периода в денонощието, в които горелката работи 5. Пълна самодиагностика на хардуера и датчиците. При регистриран проблем се извежда кратко съобщение за причината и ако е необходимо, автоматично се променя режима на работа 6 Автоматично механично почистване подпомагащо безпроблемната работа на горелната. 7 Автоматично регулиране на мощността на три степени за постигане на зададената температура в котела, както и допълнителен режим за временно поддържане на огъня за избягване на цикли на палене и загасяне при временно намаляване необходимостта от енергия 8. Възможност за интерфейсна връзка с РС или GSM/GPRS модем, за дистанционен мониторинг, управление или ъпгрейд на софтуера 9. Управление на помпите /или помпа и ел.магнитен клапан/ на инсталациите за отопление и битова гореща вода 10. Температурен датчик за обратно горене 11. Възможност за включване на стаен термостат и седмичен програматор. 12. Управлението е на български език. За повече информация, моля звъннете на 884 - Покажи -

Горене на ниско качествени агро/Слънчогледови дори и Сламени пелети и костилки до 20мм .Подвижна скара и механично почистване на главата по време на работа и при всяко ново палене. Главата от неръждаема стомана 4мм. Запалката японска керамична, много бързо запалване и влизане в режим. Включен и външен шнек в цената. Пълна гаранция 1год.

****ВАЖНО****
ГОРЕЛКИТЕ МОГАТ ДА ПОДЪРЖАТ КАКТО МИНИМАЛНА МОЩНОСТ 5Kw TAКА И МАКСИМАЛНА 35Kw БЕЗ ДА ИМАТ НУЖДА ОТ ПОЧИСТВАНЕ КОЕТО СЕ НАЛАГА ПРИ ПОВЕЧЕТО МОДЕЛИ ГОРЕЛКИ!!!
Възможност за изработка и на 100кв горелки за казани за ракия или пещи!!!
Ето и клип https://youtu.be/41iWCvSqXFA
На сламени пелети
https://youtu.be/41iWCvSqXFA

# горелка, пелети, пелетна,слънчогледови,агро,Сламени Самопочистваща
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

гр. Шабла, Област Добрич

Обяви на потребителя V-FIRE