+ 0 km 0
НОВ Извит телевизор SAMSUNG - МОДЕЛ 2019г. Smart, 4K, WiFi, 49"(123см) гр. София - image 1

НОВ Извит телевизор SAMSUNG - МОДЕЛ 2019г. Smart, 4K, WiFi, 49"(123см)

849 лв. По договаряне
Описание
Телевизорът е нов, в кашон, неотварян, фабрично запечатан, модел 2019г.!

Много красив модел, който впечатлява както със своя извит дизайн, даващ по-добър зрителен ъгъл от всички страни, така и със своя голям размер от 49” (123см.) Ултратънък, с изчистен и изключително красив дизайн, дори и отзад - всички портове са разположени на едно място и вградени, така че погледнат странично, да не се забелязват.

*** *** *** ***

Телевизор LED Smart Samsung, Извит, 49" (123 см), 4K Ultra HD

Реална 4K UHD резолюция

Доставете си удоволствие с ясни и отчетливи изображения с 4K UHD телевизор, който има 4 пъти повече пиксели от FHD телевизор. С него можете да видите дори дребните детайли във всяка сцена.

HDR, вижте повече детайли

Гледайте HDR съдържание с по-голяма яснота и детайлни цветове. Samsung UHD TV ви предоставя по-точни детайли в ярки и тъмни сцени.

PurColour

Гледайте любимото си съдържание в естествени цветове, които предават детайлите толкова ясно, все едно са реални. Осигурете си гледане на телевизия в повече цветове.

UHD Dimming

Изпитайте удоволствието от цветове, острота и нива на контраста, които са оптимизирани за гледане. UHD Dimming разделя и преработва екрана на малки блокове, за да видите още по-прецизни детайли.

Auto Depth Enhancer

Изпитайте пълно потапяне в картината на съвсем различно ниво. Auto Depth Enhancer регулира многопластови нива на контраста за по-реалистични изображения.

Тънък и стилен дизайн

Естествената плавност на извивката на телевизора ще привлекат визуалните ви сетива и ще издигнат интериорния декор до ново ниво на изящество.

Интелигентен начин да се насладите на смарт телевизия

Набавете си забавленията по-бързо, по-лесно и интелигентно. One Depth събира разнообразно за вас съдържание на един екран. Получете лесен достъп до различни доставчици на съдържание и разгледайте предлаганото от тях, преди да се отдадете напълно на гледането.

SmartThings App, едно-единствено приложение за всичко.

Приложението SmartThings предлага много функции, като например - управление чрез смартфон и огледален екран.

Мобилна настройка:

Стъпка 1

Изтеглете приложението SmartThings, за да настроите смарт телевизора.


Стъпка 2

Ако мобилният ви телефон е свързан с Wi-Fi, информацията за мрежата ще бъде споделена с вашия телевизор.


Стъпка 3

Ако мобилният ви телефон е свързан с профил в Samsung, информацията за него ще бъде автоматично споделена с вашия телевизор.


Стъпка 4

Изберете приложенията, които искате да ползвате и ги добавете към Smart Hub. Това е! Сега просто се върнете назад и се насладете на вашия смарт телевизор!


!!! Процесът на настройка може да се извърши и с дистанционно управление.

Синхронизиране и споделяне на съдържание

Възползвайте се в най-голяма степен от Samsung Cloud. Безпроблемно свържете вашият телефон или други смарт устройства за синхронизиране на снимките. Сега можете да споделяте вашите мобилни снимки и да им се наслаждавате на огромният екран на телевизора.

Steam Link

Изпитайте удоволствието от високоскоростните компютърни игри на телевизора чрез Steam Link. Играйте любимите си компютърни игри на големия екран, без да се налага да кривите погледа и гърба си пред малък монитор.

ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ ! :)
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл

Обяви на потребителя Smart Trading Bulgaria