+ 0 km 0
Нов баркод четец Motorola Symbol Ls7708 12 м. гаранция гр. Варна - image 1

Нов баркод четец Motorola Symbol Ls7708 12 м. гаранция

159 лв.
Описание
Motorola LS7708 е лесен за употреба настолен многоравнинен лазерен баркод скенер, който позволява на работещите с него да имат повече време за клиентите. За отлично клиентско обслужване и по-бързо маркиране. По-бързото обслужване на клиентa и маркиране на стоките е един от най-важните въпроси за търговците в днешно време. LS 7708 mini-slot скенер на Symbol е идеалният избор за търговците търсещи по-бързо производство и повишена продуктивност. Вградения скенер LS 7708 разполага с възможности за плъзгащо се сканиране в атрактивна форма. За бързо, акуратно сканиране на стоките, този лесен за използване, вграден скенер изисква минимална помощ от страна на оператора. Реалната пазарна цена на скенера е около 1000 лв.  

Скенера е нов в оригинална опаковка и се продава с 12 м. гаранция.
Промо цена 159 лв. с ДДС

За дилъри или по големи количества моля попитайте за цена.

https://www.tmt.bg

Тагове:
тъч монитор, баркод четец, заведение, ресторант, магазин, търговски обект, аптека, склад, компютър, принтер, етикете, кухниснки, tuch monitor, zavedeni, restorant, magazin, apteka, ibm, surepos, elo. Янак Софт, Мистрал, Микроинвест, Елтрейд, Детелина, Тремол, Датекс
  • Добавена в 23:02, 13 април 2021
  • Преглеждания:3619
  • Номер на обявата: 50653287
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Младост 1, гр. Варна, Област Варна

За нас
ТМТ ЕООД е специализирана фирма за продажба и сервиз на лаптопи, компютри, таблети, офис техника, видео наблюдение, баркод скенери, принтери, компютърни компоненти. Зареждане на тонер касети. Изграждане на мрежи. Повече от 10 години ние се грижим за нашите клиенти, като предлагаме най-доброто на най добра цена. Ако имате нужда от консултация и поддръжка на вашата техника може да се обърнете към нас. Ние ще изработим индивидуална оферта според вашите желания.
Ние гарантираме че винаги ще получите това което сте поръчали. Ако дадена стока или услуга не е достъпна на Българския пазар ние ще направим така че тя да бъде при вас.
Пълна анонимност на личните данни. ТМТ ЕООД гарантира за анонимността и защитата на личните данни.
Прочети още

Обяви на потребителя Тодор Тодоров