+ 0 km 0
Нестандартно жилище в кв. Бъкстон гр. София - image 1

Нестандартно жилище в кв. Бъкстон

130000 €
Описание
Нестандартно, раздвижено жилище тип лофт, с отлична локация в близост до пл. Знаме на мира и бул. Пушкин. Започнат е основен ремонт, като са подменени и уголемени прозорците, изградени са нови инсталации и преградни стени. Апартаментът разполага с просторна дневна с тераса, откриваща хубава гледка към Витоша, три спални, две бани, дрешник и просторен кабинет/ателие на второ ниво.
  • Добавена в 13:44, 22 февруари 2021
  • Преглеждания:801
  • Номер на обявата: 120316611
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Бъкстон, гр. София, Област София-град

За нас
“СТОЛИЧНИ ИМОТИ” е създадена през 1996 г. като част от тогавашното сдружение “Обединение Недвижими Имоти – ОНИ”. Основната цел, която си поставяме е да увеличаваме непрекъснато броя на клиентите, останали удовлетворени от работата си с Нас, като по този начин да затвърждаваме сериозната си позиция на пазара за недвижими имоти.

“СТОЛИЧНИ ИМОТИ” е съучредител на Българската камара на агенциите за недвижими имоти, имаща за основна цела да подобрява качеството на услугите, предлагани на пазара, с цел задоволяване на нарастващите потребности на клиентите на агенциите-посредници.

Основен приоритет във фирмената ни политика е качеството на предлаганите от нас УСЛУГИ. За постигането на това се грижи внимателно подбран колектив от консултанти с широки познания в областта на сделките с недижима собственост, способни да отговорят адекватно на индивидуалните потребности на всеки от нашите клиенти.

Ние не делим клиентите си на “малки” и “големи”. Всяка оферта постъпила при нас ще получи равен шанс да бъде реализирана така, че Вие да останете удовлетворени от съвместната ни работа.
Прочети още

Обяви на потребителя Столични имоти