+ 0 km 0
Най ниски цени на биоклиматични перголи,производител на перголи варна гр. Варна - image 1

Най ниски цени на биоклиматични перголи,производител на перголи варна

8000 лв.
Описание
Биоклиматични Перголи Пи-Ар 888 - Покажи - ОТСТЪПКА НА Перголи
Времето за отстъпки започва ОТНОВО, след провокации от колеги...
Тази година отново ще докажем, че ние ще ви дадем най ниска цена и най ВИСОКО КАЧЕСТВО, а не турски или китайски боклук, каквито предлагат всички с изключение на нас и още един, двама в България и съответно ви ги продават на по-високи редовни цени от нашите редовни, без отстъпката сега!
От 27.03.2020 до 12.04.2020 всеки поръчал алуминиева пергола с гумиран плат или биоклиматична пергола затворена с ветроупорни завеси, дограма тип гилотина, дограма тип хармоника, стъклени витрини, пвц или ал дограма, платил 100% авансово, ползва 20% отстъпка.
Ние сме производител на алуминиеви перголи с гумиран плат, биоклиматични ламелни перголи, сенници, ветроупорни завеси, пвц и алуминиева дограма с български и немски профили, саламандър, рехау, профилинк и вивапласт, алуминиева дограма тип гилотина, тип хармоника, стъклени плъзгащи и згъваеми витрини и др.
Време е да покажем съпричастност с хората и икономиката на страната и за това, вместо да увеличаваме цените, решихме да направим отстъпка при поръчка на перголи затворени с ветроупорни завеси, алуминиева дограма тип гилотина, хармоника, стъклени витрини, пвц и ал. дограма.
При поръчка на пергола с гумиран плат или биоклиматична заедно С и затворена с ветроупорни завеси, алуминиева дограма тип гилотина, хармоника, стъклени витрини или пвц или алуминиева дограма, ползвате 20% отстъпка при плащане 100% авансово на цялата сума.
СЪЩО ТАКА, КЛИЕНТИ НИ КАЗВАТ, ЧЕ ЦЕНАТА НИ СЕГА НЕ БИЛА НАЙ НИСКА СРАВНЕНИЕ С НЯКОЙ ДРУГИ КОИТО ПРЕДЛАГАТ ТУРСКИ ИЛИ КИТАЙСКИ БОКЛУЦИ НА ПО-НИСКА ЦЕНА ВРЕМЕННО, А ДРУГИ ГИ ПРЕДЛАГАТ ПО-СКЪПО СРАВНЕНИЕ С НАШИТЕ ЦЕНИ И КАЧЕСТВО. ЩЕ ДАМ ПРОСТ ПРИМЕР: ЗА НЯКОЛКО ГОДИНИ ЕКСПЛОАТАЦИЯ ОТ КАКТО СА СИ ПОСТАВИЛИ ПЕРГОЛИ ДВЕ ЗАВЕДЕНИЯ ВЪВ ВАРНА СА С ПРЕВЪРТЯЛИ РЕМЪЦИ НА ТУРСКИ ПЕРГОЛИ И ЗА ТОВА ВРЕМЕ ВСИЧКИ КРЕПЕЖИ СА РАЖДЯСАЛИ ЗАЩОТО ПОЛЗВАТ ОБИКНОВЕНИ, СЪОТВЕТНО ПРИ ВЪПРОС ЗАДАДЕН ЛИЧНО ОТ МЕН, ЗАЩО НЕ СЕ ОБЪРНАТ КЪМ ТУРЦИТЕ КОИТО СА ГИ МОНТИРАЛИ И БЪЛГАРСКИЯ ПОСРЕДНИК И КОМИСИОНЕР, ТЕ ЗАПОЧНАХА ДА ШИКАЛКАВЯТ И СТАВА ЯСНО, ЧЕ ЕДИН ДРУГ СА СЕ ПРЕКАРАЛИ ИЛИ СА СЕ ИЗПОЛЗВАЛИ ЩОМ КЛИЕНТА НЕ СИ ТЪРСИ ПРАВАТА, А ПРОДАВАЧА ОТКАЗВА ДА Я РЕМОНТИРА БЕЗПЛАТНО ИЛИ СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ, ЗАЩОТО НЕ Е ДАЛ ГАРАНЦИЯ ИЛИ, АКО Е ДАЛ, ТЯ Е МИНИМАЛНА, ЕДНА, ДВЕ ГОДИНИ, ТРИ ГОДИНИ В НАЙ ДОБРИЯ СЛУЧАЙ, ЗА РАЗЛИКА ОТ НАС КОИТО ДАВАМЕ 5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ И НЯМА КАКВО ДА СЕ СЛУЧИ И СЛЕД 10 ГОДИНИ С ПЕРГОЛИТЕ ИЛИ ДРУГИТЕ НИ ПРОДУКТИ.
ЩЕ ДАМ ОЩЕ ЕДИН ПРОСТ ПРИМЕР, СРАВНЕТЕ ВИЗУАЛНО И ПО КАЧЕСТВО И ЕКСТРИ, ПРИМЕРНО МЕРЦЕДЕС ИЛИ МАЙБАХ С (ДАЧИЯ) И КОГАТО НЕ ОТКРИВАТЕ РАЗЛИКИ, ТО ВИЕ С ПРАВО ЗАСЛУЖАВАТ ТОВА КОЕТО НА ПО-ВИСОКА ЦЕНА СА ВИ ПРОДАЛИ ТУРСКИ ПЕРГОЛИ ИЛИ МАЛКО ПО-ЕВТИНО И НЯМА КАК ДА ПРОУМЕЕТЕ РАЗЛИКАТА. ПОЖЕЛАВАМЕ КЪСМЕТ НА ТОЗИ ТИП КЛИЕНТИ С ЕКСПЛОАТАЦИЯТА, АКО СА СИ ПОРЪЧАЛИ ТУРСКИ ИЛИ КИТАЙСКИ. ЛОШОТО Е, ЧЕ КОЛЕГИ ПРИБЯГВАТ ДО СПЕКУЛА И ЛЪЖАТ КЛИЕНТИ, ЧЕ ПЕРГОЛИТЕ ИМ НЕ СА ТУРСКИ ИЛИ КИТАЙСКИ, А ТЕ СА.
Най ниски цени на и най ВИСОКО КАЧЕСТВО на биоклиматични перголи, перголи с гумиран плат, сенници и ветроупорни завеси - в България, Европа, Скандинавия, Русия, близкия Изток, Африка, Азия.
Позвънете или поръчайте и се убедете сами!

От 01.01.20г ще има увеличение на цените на перголи, сенници и ветроупорни завеси, така, че който желае да се възползва от ниските цени, да заповяда до 31.12.2019г.
Пример: в момента размер до 3на3 струва 4000лв с монтаж и 5 години гаранция, след нова година същия размер ще струва 5000лв с монтаж и 5 години гаранция, съответно на по-големи размери ще има по-голямо оскъпяване.

СУПЕР ОФЕРТИ И ЦЕНИ!
НАМАЛЕНИЕ И ПРОМО ЦЕНИ на перголи.

Набираме дистрибутори в цяла България, Европа, Русия и близкия Изток.

ПРИМЕР: стара цена на пергола с колони отпред с размери 3на3, цена с монтажа 6000лв, нова цена 4000лв!
До 31.07.19г. Цената за този размер пергола беше 3000лв с монтаж а за по-големите имаше още по-големи отстъпки!!

Така работим ние от Пи-Ар?? с замах, новаторство и дъмпинг който можем да си позволим и ние ви подаряваме около 2000/3000лв минимум на този размер, а съответно, ако е по-голяма ще си спестите и ще ви подарим много по-голяма сума???

Цената е за пергола с алуминиева конструкция, колони и гумиран плат, без осветление и отопление, те се заплащат допълнително и е примерна за размера.
Алуминиеви перголи, Биоклиматични перголи, перголи с плат
Ведро, слънчево, оригинално и новаторско?
Както винаги ние от Пи-Ар ви представяме една малка част от най новите ни колекции платове за сенници и перголи на производители номер едно в световен мащаб и световни известни марки с най добро качество.
Ние можем да принтираме ваша снимка както и да изберете от каталозите ни готови платове със снимки.
Също така имаме най богатите нови колекции от 7 каталога с над 500 цвята и материи които няма да ви предложи никой друг освен нас в България, Европа и Азия на едноцветни, двуцветни, гумирани и промазани платове за сенници и перголи
Гаранция 5 години.
Срок за изработка и монтаж 5/10 работни дни.

Нови по качествени платове и конструкции за перголи, сенници, ветроупорни завеси с по ниски цени и по високо качество. Производство на всички видове сенници, ветроупорни завеси и автоматизирани алуминиеви перголи и перголи с гумиран плат за покритие отгоре и алуминиева конструкция, за заведения, хотели, къщи, тераси и закриване на големи открити площи.
Перголите са устойчиви на всякакви атмосферни влияния и ви осигуряват подвижен покрив.
Цени за пергола с гумиран плат от 4000лв до... лв в зависимост от модела и големината. Минимална ширина 1, 00м, максимална ширина 14,00м, минимална издаденост 1,00м, максимална издаденост 10,00м.
По заявка, възможност за неограничена ширина и издаденост.
Цена за биоклиматична пергола от 8000лв до...
А сега и нови по ниски цени на всички видове сенници, перголи и ветроупорни завеси с по високо качество на конструкция и платове.
Пишете или позвънете и се убедете сами.
Фейсбук страница:
Щори, сенници и дограма Пи-Ар

Огледа и размера се заплаща 20лв, които при сключване на договор ви се приспадат.
Транспортните разходи извън Варна се заплащат допълнително по 1лв на километър.

Пи-Ар производител на пвц и алуминиева дограма, сенници, вертроупорни завеси, перголи, щори, стъклени витрини - плъзгащи и сгъваеми, душ кабини и паравани за баня, продажба и монтаж на интериорни и входни врати. Гаранция 5 години на всички наши продукти с изключение на входните и интериорни врати.
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Червен площад, гр. Варна, Област Варна

Обяви на потребителя Иии