+ 0 km 0

Най-иновативната платформа за Детегледачки и почасови грижи за деца.

10 - 15 лв.
Ние от екипът на Comehome положихме огромни усилия , за да изградим една сигурна, надеждна и лесно достъпна платформа, която да свързва нуждите на семействата от помощ и грижи за малките им деца, и надеждни, и сигурни детеглледачки подбрани с високи изискванияи според строги критерии.

Никога до този момент намирането на допълнителна, почасова или постоянна добре платена (10 до 15 лв. на час) и сигурна работа, като детегледачка не е била толкова достъпна и лесна.

Иновативната онлайн платформа Comehome, дава възможност на хората, които работят на трудов договор към системата на образованието или на медицината, или имат педагогическо образование , да намерят своята почасова , допълнителна и добре платена работа във времето, когато са свободни и имат желание да го оползотворят занимавайки се почасово , като детегледачки на семействата иматщи нужда от тази услуга.

Започнете Вашата допълнителна почасова работа само в четри стъпки:

-Регистрирайте се в платформата.

-Кандидаствайте за заявките на клиентите, когато имате желание в зависимост от свободното Ви време.

-Получавате информация за заявките, за които сте одобрени , след което в уговореният ден и час отивате на посоченият от клиента адрес за изпълнение на поетата от Вас задача.

-Получавате ежеседмично своето възнаграждение от поетите и изпълнени от Вас задачи.

Или се присъединете към нашият екип, като служител на компанията и се възползвайте от получаване на повече задачи с приоритет, както и на възможноста за поемане на целодневни и специфични добре платени задачи.

Офисът ни е на адрес:
Красно село, ул. Хубча 7
876 - Покажи -
  • Добавена в 18:47, 26 октомври 2020
  • Преглеждания:868
  • Номер на обявата: 123170351
Докладвай за нередност

С прикачването на CV се съгласяваш данните ти да бъдат съхранявани и обработвани. Виж повече

Запазвайки и споделяйки своята автобиография (и данните, включени в нея) се съгласявате данните да бъдат споделяни с трети страни за целите на процеса на набиране на персонал. Подробна информация за обработката на лични данни можете да намерите в общите ни условия Скрий

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Красно село, гр. София, Област София-град

Обяви на потребителя Comehome.bg