+ 0 km 0

Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Храни, добавки, напитки в гр. Кнежа.

НАТУРАЛЕН ХРАНИТЕЛЕН КОКТЕЙЛ (натурално какао и джинджифил), 350 гр. гр. Кнежа - image 1

НАТУРАЛЕН ХРАНИТЕЛЕН КОКТЕЙЛ (натурално какао и джинджифил), 350 гр.

61.04 лв.
Описание
СЪВРЕМЕНЕН ПОДХОД КЪМ НАМАЛЯВАНЕ НА ТЕГЛОТО!

РАЗПОЛАГАТЕ С 14 ПОРЦИИ АБСОЛЮТНО НАТУРАЛНА ХРАНА, ВСЯКА ОТ КОЯТО НЕ НАДВИШАВА 210 ккал!

Натуралният хранителен коктейл BODY COMPLIMENT е абсолютно натурален заместител на храненето. Благодарение на своя балансиран състав, той позволява лесно да се заменят едно-две хранения на ден, осигурявайки на организма всичко необходимо и дълго време се поддържа чувството за ситост, макар, че енергийната стойност на една порция НЕ НАДВИШАВА 210 ккал.

ВНИМАНИЕ! Продуктът е напълно натурален и НЕ съдържа:

– захар и малтодекстрин;

– привнесени отвън витамини и минерални вещества;

– ароматизатори и оцветители;

– консерванти;

– синтетични хранителни влакна (ксантан);

– палмово масло и сухи мазнини на негова основа;

– набухватели и антислепващи вещества;

– белтъци от соя и грах;

– ингредиенти с код Е.

НЕ ОЧАКВАЙТЕ ОБИЧАЙНИЯ СЛАДЪК ВКУС И РЯЗЪК ИЗКУСТВЕН АРОМАТ!

ЧУВСТВОТО ЗА СИТОСТ е за сметка на белтъка каппа-казеин, който се отличава с пълноценно, но бавно усвояване, на натуралните хранителни влакна от обвивките на семената на живовляк, а също така на бета-глюканите от овес, притежаващи способност бързо да набухват в стомаха, създавайки чувство за засищане. Освен това, хранителните влакна и лактулозата способстват за възстановяването и поддържането на нормална микрофлора, което е много важно в условията на ограничено хранене.

ИЗГАРЯЩ МАЗНИНИТЕ ЕФЕКТ – благодарение на високото съдържание на хранителни влакна и лактулоза, намаляващо усвояването на мазнините и въглехидратите, поемани по време на основните приеми на храна, а също така карнитин, джиндифил и момордика, непосредствено активизиращи обмяната на веществата.

БАЛАНСИРАН СЪСТАВ – коктейл в оптимални пропорции, който осигурява на организма болшинството витамини, минерални вещества и хранителни влакна, чието съдържание в храната рязко пада при преминаване на огранично хранене.

При това всички тези хранителни вещества са напълно натурални ингредиенти от природните компоненти на дадения продукт.

В една порция се съдържат: белтъци – 22,5 г; мазнини – 3,6 г; въглехидрати – 18 г; фибри – 3,6 г.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: щателно смесете в шейкър 300 мл обезмаслено мляко (или 150 мл мляко + 150 мл вода) и 1 мерна лъжичка без връх (25 г) от коктейла. Продуктът е готов за употреба 2-3 минути след интензивното смесване. Употребявайте като замяна на едно от храненията.

ЗАБЕЛЕЖКА: ако повече Ви харесва по-гъста смес, то можете да намалите количеството мляко, докато не постигнете консистенцията, която желаете.

АКТИВЕН СЪСТАВ: концентрат от млечен суроватъчен протеин ProMilk Kappa Optimum, обвивки от семената на живовляк, натурално какао на прах, лактулоза, микронизирана гама-линоленова киселина от пореч Life’s GLA®, микронизирани омега-3 полиненаситени мастни киселини от рибено масло MEG-3®, корен от джинджифил на прах, L-карнитин тартат, бета-глюкани от овес OatWell®, екстракт от момордика (горчива диня), екстракт от ацерола, екстракт от стевия SWETA®.

ОПАКОВКА: 350 г
  • Добавена в 11:20, 23 юни 2020
  • Преглеждания:207
  • Номер на обявата: 117645097

Обяви на потребителя М. Петров