+ 0 km 0

Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Къщи, вили в с. Бангейци.

Напълно реновирана къща със сауна само на 2 км от гр. Трявна с. Бангейци - image 1

Напълно реновирана къща със сауна само на 2 км от гр. Трявна

40000 €
Описание
Предлагаме Ви имот намиращ се в с. Бангейци,  което е 2 км от град Трявна. Градът е отлично уреден, с развита транспортна мрежа и добри комуникации. Разполага с множество магазини, кафенета, ресторанти, хотели, къщи за гости, банкови офиси и др. Тук функционират целодневна детска градина и обединено детско заведение, основно и средно училище, както и художествено училище за приложни изкуства. В Трявна има автогара и ж.п. гара с редовен транспорт до цялата страна. Запазената възрожденска архитектура и културното наследство от този период привличат множество туристи.
Къщата е 120 кв.м. разпределени между два етажа. На първия етаж има дневна с трапезария, кухня, баня с тоалетна, сауна и складово помещение. От коридора посредством вътрешни стълби се стига до втория етаж където има 3 спални (двете са 9 кв.м, а другата е 12 кв.м.), баня с тоалетна, коридор и веранда. Къщата е след основен ремонт. Направена е външна изолация и са сменени всички инсталации. Дограмата е PVC, подовите настилки са дюшеме и теракот. Имота разполага с локално отопление със въздуховоди.
Дворът е 1400 кв.м., заграден с телена и тухлена ограда. В него плевня ( 60 кв.м.) и овощни дървета. Достъпът е целогодишен. 

http://www.idealhomes-bg.com/bg/properties/i499/Напълно-реновирана-къща-със-сауна-само-на-2-км-от-гр.-Трявна.html
  • Добавена в 19:47, 30 април 2020
  • Преглеждания:2882
  • Номер на обявата: 105381763