+ 0 km 0
Накрайник за чешма с гъвкава структура Turbo Flex 360 мивка чучур гр. Пловдив - image 1

Накрайник за чешма с гъвкава структура Turbo Flex 360 мивка чучур

8 лв.
Описание
Накрайник за чешма с гъвкава структура Turbo Flex 360 мивка чучур

Лесно достъпен накрайник за чешма с гъвкава структура Turbo Flex 360. Знаем, че системите за чешма с гъвкава структура са доста скъпи и не всяко домакинство има възможност да си позволи да си ги вземе. Затова ние ви предлагаме един много по евтин вариант. Вместо да сменяте смесителя с нов му сложете гъвкавия удължител и ще усетите мигновено разликата. Много по удобно ще ви бъде когато изплаквате мивката или искате да измиете някой по голям съд, тъй като е направен от гъвкава структура, която ти позволява да използваш и въртиш удължителя на 360 градуса. Не се колебай, защото всеки заслужава удобство в своя дом без да утежнява това вашия бюджет.

Измивате и изплаквате еднакво добре както съдовете, мивката така и храна. Маркучът и неговата големина на диаметъра ви позволява да бъде инсталиран на всякакви размери смесители без да бъдат използвани никакви инструменти, дори дамите сами могат да си го инсталират без да има нужда от намесата на майстор или мъжа и. Чрез завъртане на главата на маркуча вие може да промените налягането на струята, което се състои в широка струя или турбо режим според вашите нужди. Гъвкавия маркуч е много устойчив на механично натоварване, което ви позволява да го използвате много дълго време. Цветовете и нюанса на снимката може да се различават от тези на продукта, поради спецификите на всеки монитор. Производителя си запазва правото да променя спецификациите на продукта без предизвести. Ние не носим отговорност за промените направени от производителя.

Гъвкава структура, която се върти на 360 градуса. Маркуч от неръждаема стомана. Дюза, която ти позволява да сменяш режима на струята според вашите изисквания. Лесен за захващане към всяка чешма посредством въртяща се гайка.

Марка: Turbo Flex 360;
Материал: Стомана, пластмаса;
Дължина: 14 см;
Размер на пакета 25х16 см;
Лесен и бърз монтаж към смесителна батерия;
Два режима пръскане: Широка струя и Турбо режим;
Гъвкав накрайник за чешма за стандартни батерии.

1 брой Накрайник за чешма с гъвкава структура Turbo Flex 360;
Транспортна опаковка.
  • Добавена в 01:05, 8 април 2021
  • Преглеждания:85
  • Номер на обявата: 124911365
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Беломорски, гр. Пловдив, Област Пловдив

Обяви на потребителя Костов