+ 0 km 0
Набор на текст,дипломни работи. Форматиране. Преводи, легализации гр. София - image 1

Набор на текст,дипломни работи. Форматиране. Преводи, легализации

Описание
Извършвам всякакъв вид набор на текст на български, английски, руски, немски, френски, италиански или гръцки език, форматиране и обработка на текст, включително добавяне на таблици, графики, формули и др. в текста. Цялостно изготвяне и форматиране на документи с безупречно качество.


Изпращам подписана Декларация за конфиденциалност за предоставената ми информация!

Цената за компютърен набор на стандартна страница А4 е за 1800 знака /думи и интервали вкл./. Броят на видимите страници на вашия документ може да се различава от броя страници на готовия набран текст.

Български език

до 50 стр.- 1.00 лв. / стр. за набор на печатен / сканиран /текст,

над 50 стр. -0,90 лв. / стр. за набор на печатен / сканиран /текст,

1.30 лв. / стр. за набор на четлив ръкопис.

При поръчки над 100 страници цени по договаряне.

Английски, Руски – 1.50 лв./стр.

Немски, Френски, Италиански – 1.70 лв./стр.

Гръцки – 2.20 лв./стр.

На други езици цена по договаряне. Срокът за набор и нечетливи почерци се определят индивидуално за всяка поръчка, за което ще бъдете уведомени при приемането на поръчката.

Таблица: до 50 клетки: 1,00 лв./бр.;

от 50 до 100 клетки: 1,50 лв./бр.

Графика: 3,50 лв./бр.

Формули: от 0,20 лв. до 0,50 лв. в зависимост от сложността на формулата.

За удобство на студенти предлагам набор на лекции. Вашите ръкописни лекции ще изглеждат много по-разбираемо в word формат. Така те ще бъдат навсякъде с вас от Вашият телефон или таблет, ще спестите време и ще бъдете улеснени при Вашата подготовка за изпит!

Конвертиране на книги от съществуващи печатни произведения и файлове.
Създаване на електронни книги без наличен печатен аналог (първо издание).

Доставка и начин на плащане:

Доставката е валидна за цялата страна с наложен платеж по куриер за сметка на клиента, като адреса се уточнява по е - mail, Viber, Messenger или GSM. Плащането може да се извърши чрез Easy pay, Еконт или банкова сметка. Ако не желаете разпечатване, може да получите разработките си само в електронен вид.
Работя дистанционно (с клиенти от разстояние) в цялата страна и Европа. За въпроси и запитвания - +359 988 - Покажи -

Набирам:

· художествен текст · набор на нехудожествен текст · набор на статии · попълване на документи от всякакво естество · набор на материали за публикация в интернет · набор на формули · статии за пресата и за интернет · създаване на споразумения · писма · резюмета на бизнес планове и други документи · текстообработка и оформление на документи · цялостен набор на текст и общо оформление на цели учебници · предпечатна подготовка на романи · набор на реферати · набор на проза · покани за различни събития · набор на текстове за песни · създаване и попълване на таблици · оформяне на сертификати · семинари · презентации за различни събития · магистърски тези · технически инструкции · оформяне на схеми · съставяне на обяви · издаване на разкази · фирмени оферти · менюта за ресторанти, кафенета и други заведения за обществено хранене · бизнес планове · описания · ръководства · доклади · автобиографии, cv · студентски и ученически теми · водене на пътеписи · оформление на поезия · лекции · литературни есета · етикети · предпечатна подготовка на всякакви текстови и печатни материали · рекламни текстове · надписване на дипломи · корекции на вече набран текст · протоколи за конференции · нотариални актове · дипломни работи от всякакви предмети и теми от чист набор текст, до вмъкването на сложни формули, таблици, графики и изображения · графики · всевъзможни печатни текстови материали · документи · дисертации · визитки · стикери · курсови работи · курсови задачи · инструкции · тематични есета · литературни новели · договори
  • Добавена в 07:18, 4 януари 2021
  • Преглеждания:704
  • Номер на обявата: 112631702
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Зона Б-5, гр. София, Област София-град

Обяви на потребителя Ани Иванова