Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Фитнес уреди в гр. Плевен.

Missfit shine 2

Идеален център, гр. Плевен, Област Плевен Добавена от телефон в 00:14, 9 ноември 2018, Номер на обявата: 112989490
100 лв.
Обява от Частно лице
Доставката се поема от купувача
Състояние ново
 
Shine ви помага да водите активен живот, като ви дава възможност да следите своята физическа активност. Малък и удобен, може да го носите навсякъде, като използвате голямо разнообразие от аксесоари.
Без значение дали вървите, карате велосипед, плувате или спите- Shine следи вашето ниво на активност.
Може да задавате цели и да виждате техния статус като синхронизирате Shine с вашия смартфон.
Shine е подходящ за всякакви случаи - може да го носите като аксесоар на вечеря, като колие или гривна, докато играете футбол, дори и закрепен за вашия бански костюм, той няма да ви остави.
Съвместим с iPhone, може да изтеглите приложение от AppStore, с което са го синронизирате. С това приложение виждате вашият прогрес, колко стъпки сте направили, колко калории сте изгорили и какво разстояние сте изминали, лесно ще отбелязвате цели като ходене, тичане плуване. Виждате резюме за цялата седмица- подобрени резултати.
Shine не е само монитор, отчитащ дейността, той показва точен час и следи физичеката ви активност дори когато спите.
Всепризнат и вечен дизайн. Shine e изработен специално за вас от космически клас алуминий с 15 600 лазерно пробити дупки, които позволяват преминаването на светлина, като същевременно не пропускат вода.
Възможност да се носи закрепен където и да върху облеклото, като спортна гривна, като гривна с кожена каишка или колие.
Shine е проектиран така, че да ви накара да блестите!
Всеки Shine е педантично полиран, промит с киселина и електрохимично анодизиран, за да има покритие от световна класа. Браздата, която го обикаля позволява да се закрепи за всичко, което поискате. Стандартна CR2032 батерия му дава дълъг живот. 12 LED светлини показват как се справяте, а също - и часа. Shine e оборудван с Bluetooth, 3 AXIS акселерометър и иновативен процесор, преработващ суровите данни от сензорите в полезна за вас информация. Не на последно място, Shine притежава O-RING, гарантиращ неговата водоустойчивост и дълъг живот.
Missfit shine 2 гр. Плевен - image 2
Missfit shine 2 гр. Плевен - image 3
Преглеждания:58