+ 0 km 0

Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Части в гр. София.

Микроключе за врати, брави, багажник Vw Audi Sкoda Seat Vag микро гр. София - image 1

Микроключе за врати, брави, багажник Vw Audi Sкoda Seat Vag микро

7 лв.
Описание
Предлагам микроключета за бравите на вратите на Голф 4, Пасат Б5 и Б5.5, както и за Шкода, Ауди, Сеат и други модели на ВАГ с подобни брави. Това е ключето, което управлява плафона в купето. Ключетата пасват на 100%, без никакви преправяния. Влаго и прахозащитени са по стандарт IP67. За монтажа им, единствено Ви е необходим поялник! За закрепване се стапят пластмасовите пинчета.

Забележка: бутоните са различни за лява и дясна врата!!!

Една година заводска гаранция на всяко ключе!!!

Тези бутони също стават и за багажника, на вариантите които са с микрето (показано е на снимката с кафявия фон). При този вариант трябва единствено да се смени лостчето на ключето, с това което е било на старото и да се изрежат пластмасовите закрепващи пинове.

Предлагам и вариант за багажник. Тествано е на Голф 4 Комби и със сигурност става. Предполагам ще стане и на другите модели от ВАГ с такива механизми за багажника и плъзгащ се прекъсвач! Варианта който предлагам не е 100% алтернатива (както оригиналното ключе), но много лесно се монтира и най-накрая сте се отървали от досадните плъзгачи. Монтирането става много лесно само с два винта. Варианта за монтаж, който аз предлагам е дори с използване на оригиналната букса. Цена: 8лв.

Ето как става: http://teac.snimka.bg/automobiles/vw-golf4-variant-trunck.728782.29613014  

Доставка с Еконт.  
За контакти: Владо ЛС,тел. 898 - Покажи - или еmail

Tags: VW, Golf, Passat, Polo, Lupo, Octavia, Fabia, Toledo, Ibiza, Leon, A3, A4,B5, A6, A8, TT, микро ключета , микрета , микрети , микро ключе
  • Добавена в 08:15, 8 юни 2020
  • Преглеждания:34584
  • Номер на обявата: 73395884