+ 0 km 0

Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Помпи за кърма в гр. Сливен.

Medela Двуфазна електрическа помпа гр. Сливен - image 1

Medela Двуфазна електрическа помпа

499 лв.
Описание
ЦЕНАТА В МАГАЗИН ВАРИРА МЕЖДУ 840 - 890 лв.

Електрическата помпа за кърма FreeStyle на Medela е най-добрият избор за всяка кърмеща майка - независимо дали отглежда детето си у дома или посещава работното си място.

FreeStyle разполага с два отделни накрайника за едновременно изпомпване и на двете гърди на майката, поради това тя е с по-мощен мотор от обикновените електрически помпи. Тази технология я прави изключително ефективна и дава възможност на майката да изцежда с около 50% повече кърма, за разлика от обикновените помпи. FreeStyle работи с двуфазна технология на изпомпване. Тези два показателя я превръщат в незаменим помощник на майката при кърменето, защото стимулират производството на кърма, спестяват средства от необходимостта за закупуване на адаптирани млека, но най-важното е, че удължават периода на естествено хранене на детето.

Medela FreeStyle е изработена от висококачествени материали без съдържание на вредни за организма вещества, включително Бисфенол А.

Електрическата помпа за кърма FreeStyle на Medela работи на два режима, първоначалният симулира бебешкото засмукване, стимулирайки движението на кърмата. След това започва същинския режим, който е по-бавен. Двуфазната експресия е единствената технология за помпи за кърма, основана на задълбочени проучвания, която имитира естествения ритъм на хранене на бебето. Двата режима работят заедно, така че да се намали дискомфорта, причиняващ използването на стандартните помпи за кърма и увеличават ефективността.

Помпата е снабдена с мощна, презареждаща се литиево йонна батерия, която и позволява да работи практически навсякъде и по всяко време. А капацитетът на батерията е до 3 часа, което е напълно достатъчно за няколко поредни изцеждания.
Hands Free технологията при FreeStyle на Медела е нещо ново и истински революционно. Тази иновация Ви позволява да се занимавате с любимите си неща, да четете да играете с детето си, при това без да спирате помпата, защото тя лесно може да бъде закачена и да стои самостоятелно поставена на едната или на двете Ви гърди едновременно.
Помпата е предназначена за ежедневна употреба и е особено подходяща за майките, които се изцеждат по няколко пъти на ден, тъй като двете фази на работа я доближават до естественото сукане и предпазват гърдите на майката от възпаление, впоследствие на недостатъчно изцеждане или разраняване при прекомерен вакуум.
Моторът на помпата е изключително лек, формата му е удобна за хващане и е толкова лесен за пренасяне, че може да използвате помпата практически навсякъде. Моторът е снабден и с клипс за закачане.
Имате възможност самостоятелно да регулирате силата на вакуума, в най-удобен за Вас интензитет.
С възможност за активиране на функция Maximum Comfort Vacuum™, която позволява изпомпване на по-голямо количество мляко за много по-кратко време от обичайното.
Дигитален таймер със светлинен диод, така че винаги да бъдат видими показателите на помпата. Тази функция е особено полезна за нощните хранения, за да не включвате осветлението.
Наличието на таймер, който следи за състоянието на помпата и за времето за изпомпване.
Мемори бутон, позволяващ Ви да запаметите последните настройки на използване, без да се налага досадното въвеждане отново и отново при всяко използване.
Удобна чанта за пренасяне и термо чанта, която запазва храната на бебето свежа до 12 часа след изцеждане. (периодът на ефективност на охладителната чанта зависи от външните условия и температурата на околната среда).
  • Добавена в 11:27, 23 май 2020
  • Преглеждания:257
  • Номер на обявата: 119326631

Обяви на потребителя HomeX