+ 0 km 0
Машина за чай Bosch Germany гаранция гр. Ботевград - image 1

Машина за чай Bosch Germany гаранция

79 лв.
Описание
Характеристика:

Пестене на време.

С Filtrino можете да приготвите любимата си напитка много по-бързо - оставяйки ви повече време да й се насладите. Дозаторът за топла вода с функция на филтър може да заври 250 мл вода за по-малко от половината от времето, необходимо от сравнима кана за вода Bosch (TWK 6004).

THD2023
Икономии на енергия - ден след ден.
Благодарение на модерната си технология за отопление, новото Filtrino консумира по-малко от половината енергия, необходима на сравним чайник на Bosch (TWK6004), за да кипи 250 ml вода. В дългосрочен план това ежедневно спестяване на енергия се добавя - в полза както на вашия бюджет, така и на околната среда.

THD2023
Екологично чувствителен. За точното количество вода с точната температура.
С натискането на бутон Filtrino дозира или 120 ml, 150 ml, 200 ml, 250 ml или 300 ml вода при зададеното ниво на температурата - било то стайна температура, 70 ° C, 80 ° C, 90 ° C или кипене. По този начин количеството вода, която трябва да се нагрее, и необходимата температура могат да бъдат точно определени - спестяване на енергия ден след ден, с всяка чаша.

THD2023
EasyOperation. Нищо не може да бъде по-просто.
Изборът на точното количество вода и необходимата температура никога не е бил толкова бърз и лесен. Започнете да дозирате вода с едно натискане на бутон и след това спрете потока по всяко време.

THD2023
ChildLock - безопасността на първо място.
ChildLock - защитена от деца технология на Bosch - е създадена, за да гарантира, че децата са правилно защитени. Просто натиснете и задръжте бутона за пет секунди, за да активирате тази функция за безопасност, която пречи на машината да излива вода по-гореща от стайната температура. Повторното натискане на бутона деактивира функцията.

THD2023
За перфектния вкус се нуждаете от правилната температура.
Удоволствието идва от правилната подготовка - дори температурата на водата влияе върху това дали пълният аромат може да се развие и дали ценните съставки са защитени. Filtrino разполага с пет индивидуални температурни нива (кипене, 90 ° C, 80 ° C, 70 ° C и стайна температура) за всички видове чай, бърза закуска или чаша горещ шоколад.

THD2023
Прясна, филтрирана по BRITA вода.
Осигуряване на възможно най-добрия вкус, както и защита на уреда. Касетата за воден филтър BRITA намалява варовика и хлора, създавайки страхотен вкус и по-добро чувство за благосъстояние, като намалява количеството метали, като олово и мед, намиращи се в битовите системи - значително подобрявайки вкуса на водата. Филтрираната вода също така предотвратява натрупването на варовикови отлагания, осигурявайки по-дълъг експлоатационен живот и постоянно висока енергийна ефективност за вашия уред.
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител

Марио

В OLX.bg от апр 2015 Отговарям бързо Ново!
Този потребител отговаря бързо на съобщенията.
Обяви на потребителя
  • Изпрати съобщение
Населено място

гр. Ботевград, Област София-област

Обяви на потребителя Марио