+ 0 km 0
Магнити за отказване на цигарите Zerosmoke гр. Разград - image 1

Магнити за отказване на цигарите Zerosmoke

5 лв.
Описание
Магнит за здравеопазване Прекратете пушенето Акупресура Кръпката НЕ на Цигарите Здравна терапия Спрете пушенето Anti Smoke Patch Бездимни пушачи


Характеристики:
1. 100% съвсем ново и високо качество
2. Zerosmoke използва две биомагнити поставени на точна точка на външното ухо. Златната магнитна обвивка действа като естествен проводник и предпазва от всякакви алергични реакции. Поставете на ухото само за секунди, а след това отидете за ежедневните си дейности. Вродените свойства на двата биомагнита ги държат на място чрез привличане.
3. Като поставяте нула дим на ухото си, стимулирате точка на акупресура, като освобождавате ендорфини в мозъка си, които стимулират усещането, което тютюнопушенето генерира. Просто носете Zero Smoke и продължете да пушите цигари както обикновено. С течение на времето, вашето желание и желание да пушите ще изчезне и ще се разсее напълно.
4,Изплозват се 3-4 часа за 15-20 дни по добре вечер и наистина вършат работа

Моля, имайте предвид, че тези магнити оказват натиск върху епохата и могат да причинят известен дискомфорт за потребителя, въпреки че това трябва да се намали след няколко часа. Beause всички сме различни, нивото на болка ще варира от човек на човек, в зависимост от индивидуалните си "Болка праг"
  • Добавена в 22:40, 15 юли 2020
  • Преглеждания:570
  • Номер на обявата: 113055594
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител

Оки

Отговарям бързо Ново!
Този потребител отговаря бързо на съобщенията.
В OLX.bg от ян 2013 Обяви на потребителя
  • Изпрати съобщение
Населено място

Орел, гр. Разград, Област Разград

Обяви на потребителя Оки