+ 0 km 0
Магазин в нов бизнес-център на Ботевградско шосе гр. София - image 1

Магазин в нов бизнес-център на Ботевградско шосе

389 €
Описание
Магазин на кота 0 в новостроящ се бизнес център с офиси и складове на бул. Ботевградско шосе, до възела с бул. Владимир Вазов. В центъра, на площ от около 23 000 кв.м, са разположени над 20 склада, 18 офиса Клас А, два магазина и ресторант. Мястото ще генерира голям поток от хора. Пусков срок- март 2021 г.
  • Добавена в 09:30, 1 март 2021
  • Преглеждания:481
  • Номер на обявата: 121147961
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Враждебна, гр. София, Област София-град

За нас
“СТОЛИЧНИ ИМОТИ” е създадена през 1996 г. като част от тогавашното сдружение “Обединение Недвижими Имоти – ОНИ”. Основната цел, която си поставяме е да увеличаваме непрекъснато броя на клиентите, останали удовлетворени от работата си с Нас, като по този начин да затвърждаваме сериозната си позиция на пазара за недвижими имоти.

“СТОЛИЧНИ ИМОТИ” е съучредител на Българската камара на агенциите за недвижими имоти, имаща за основна цела да подобрява качеството на услугите, предлагани на пазара, с цел задоволяване на нарастващите потребности на клиентите на агенциите-посредници.

Основен приоритет във фирмената ни политика е качеството на предлаганите от нас УСЛУГИ. За постигането на това се грижи внимателно подбран колектив от консултанти с широки познания в областта на сделките с недижима собственост, способни да отговорят адекватно на индивидуалните потребности на всеки от нашите клиенти.

Ние не делим клиентите си на “малки” и “големи”. Всяка оферта постъпила при нас ще получи равен шанс да бъде реализирана така, че Вие да останете удовлетворени от съвместната ни работа.
Прочети още

Обяви на потребителя Столични имоти