+ 0 km 0
Маджестик Клийн - Пране на автосалон и мека мебел - Пловдив/Пазарджик гр. Пловдив - image 1

Маджестик Клийн - Пране на автосалон и мека мебел - Пловдив/Пазарджик

Описание
Уеб сайт -> www.majestic-clean.eu
Facebook страница -> https://www.facebook.com/majesticMclean/
Google -> https://g.page/MajesticClean?gt

ПРОМОЦИЯ -52% за ПРАНЕ НА АВТОСАЛОН само за 39лв вместо за 80лв с ваучер пр Grabo.bg!!!

Majestic Clean /МАДЖЕСТИК КЛИЙН/ е фирма създадена през 2019, обслужваща град ПЛОВДИВ, град ПАЗАРДЖИК и региона за професионално почистване на къщи, апартаменти, офиси, автомобили и др.

1.Първа стъпка – оглежда се салона на колата дали има петна или участъци с по-силна замърсеност, за да може да се напръскат със съответния препарат в зависимост от петното.

2.Втора стъпка – петното или по-замъресения участък се третират посредством четка с мек косъм и се оставя препарата да подейства.

3.Трета стъпка – това е момента, в който се започва с прането на тапицерията на автомобила. Пране, което е по-известно с метода на спрей екстракцията. Този начин за изпиране е най-ефикасен, защото под силно налягане се впръсква препарат и едновременно с това се изсмуква разградения вече боклук, който е запечатан в автотапицерията.

4.Четвърта стъпка – след като екипа от професионалисти са приключили с прането на тапицерията на автомобила, почистват таблото на автомобила със специален детергент.

5.Пета стъпка – ароматизиране по ваш избор!

Избирайки нашият екип вие получавате не само качествена услуга! Вие пестите време и пари. Време, тъй като в удобен ден и час за вас, нашите професионалисти ще извършат услугата на посочен адрес от вас. По този начин, докато вие сте на работа, в къщи или се наслаждавате на следобедното кафе, вашият автомобил ще бъде изпран. Пари, защото ние ви предлагаме цена, която малко други фирми могат да предложат! След прането на тапицерията, тя остава леко влажна и ще изсъхне от 30 минути до 2 часа в зависимост от степента на замърсяване и атмосферните условия.
  • Добавена в 22:50, 4 юли 2020
  • Преглеждания:193
  • Номер на обявата: 121710934
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Населено място

Гагарин, гр. Пловдив, Област Пловдив