+ 0 km 0
Лятна количка Quest Denim MACLAREN гр. Добрич - image 1

Лятна количка Quest Denim MACLAREN

250 лв.
Описание
Maclaren Лятна количка Quest Denim е сигурност, комфорт и удоволствие за Вас и Вашето бебе по време на разходката. Количката е лека, маневрена и компактна. Осигурява стабилност и сигурност по време на возенето.

Бързо и лесно се сгъва с една ръка в позиция чадър и не заема място при съхранение. Лесно се пренася, благодарение на специална дръжка.

Ергономичните дръжки за управление, леката алуминиева рама и въртящите се на 360 градуса предни колела, които имат механизъм за застопоряване, я правят удобна за управление дори и върху неравни повърхности.

Седалката има 4 позиции на височина на облегалката и удобна поставка за крачета и в нея Вашето бебе ще се чувства напълно комфортно.

Седалката се отстранява от шасито и може да се пере в пералня на 30 градуса. Така Вашата количка ще бъде винаги в добро състояние. Материята е висококачествена, не запарва детската кожа и не предизвиква алергии.

5-точковият колан дава по-голяма сигурност за Вашето дете.

Седалката разполага с голям сенник и защитава детето от UV лъчи, вятър и дъжд. Сенникът има прозорче за да имате винаги контакт с Вашето бебето.

Количката е снабдена с голяма кошница за пазар, където можете да слагате закупени продукти, както и всичко необходимо на Вас и Вашето бебе по време на разходката.

Подходяща е за деца от 6 месеца до около 15 кг.

Размер на колелото - 12.7 см.
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл

Обяви на потребителя Галина Добрева