+ 0 km 0
Луксозно обзаведена къща на 25 км.от София с. Лесново - image 1

Луксозно обзаведена къща на 25 км.от София

195000 €
Описание
Авифа ЕООД предлага за продажба къща, намираща се в с. Лесново на 4 км. от град Елин Пелин и на 25 км. от София.
Къщата е с големина 120 кв.м. , продава се с цялото обзавеждане. Към нея има достъп от две улици. Жилището се състои от три спални по 16 кв. м. , едната със собствена баня. Стая 10 кв. м. за настаняване на гости и мокро помещение 1 кв. м. с пералня и сушилня. Втора баня и кухня с хол около 30 кв. м. тераса 30 кв.м. ,котелно с комбиниран котел на дърва, въглища и пелети, мазе 20 кв.м., мазе- склад 30 кв.м.
Таван около 80 кв. м., на който се съхраняват пелетите в контейнер побиращ 25 чувала. Има и климатици и външна облицовка със сайдинг .
Дворът е 900 кв.м. с барбекю 30 кв.м., навес с работилница и стая 30 кв.м. , овощна градина с 13 дръвчета, зеленчукова градина 70 кв.м. с вдигнати лехи и капково напояване. До барбекюто има навес с външно огнище около 5 кв. м. Има собствен водоизточник с хидрофор. Електрозахранване с трифазен ток, Вик, канализация и на двете улици. Дворът разполага с поливна система.Има и външна тоалетна. Гаражни врати към двора осигуряват достъпа вътре в имота.
В Барбекюто има камина и отделно в кухнята му има второ барбекю, както и кухненски бокс с хладилник, печка и миялна машина. Отоплението в него е с радиатори вързани към котела в къщата. Има и миндери под формата на „П“, с ширина 70 см., които побират до 4 човека за спане.
Това е един прекрасен дом на цена от 195 000 Евро.
При сериозен интерес е възможен коментар на цената.
За клиенти на фирмата консултация относно цялата необходима документация за осъществяване на покупко-продажбата на недвижимият имот. При банково кредитиране, актуална информация и пълно съдействие за изготвяне на необходими документи.
  • Добавена в 19:44, 18 октомври 2020
  • Преглеждания:1178
  • Номер на обявата: 122091442
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

с. Лесново, Област София-област

За нас
„Авифа“ ЕООД е компания, на която една от дейностите е консултантска и посредническа при реализиране на сделки в областта на недвижимата собственост както на българският така и на европейският пазар. Нашата цел е да бъдем максимално полезни на своите клиенти.
Прочети още

Обяви на потребителя Авифа ЕООД