+ 0 km 0
лодка за захранка Нов модел 2020 Flytec с добавен автопилот гр. София - image 1

Лодка за захранка Нов модел 2020 Flytec с добавен автопилот

289 лв.
Описание
Нов модел 2020 Flytec лодка за захранка + автопилот
Цената е за лодка внос сглобена от Китай без гаранционни стикери и пломби.
цена с гаранция +40лв

Лодка за захранка Най-новия модел 2020 на пазара

При този модел са изчистени някой недостатъци и има някой съществени плюсове в сравнени с по-стария модел:

Плюсове в сравнение със стария модел:

1. По-добра аквадинамична форма на долната част на лодката, има по-малко съпротивление от водата. Този дизайн на лодката позволява по-бърза скорост с около 10%, което вдига коефициента на полезно действие с 10%.
2. Има два бункера за външни батерии свързани успоредно, по начин позволяващ лодката да работи само с една външна батерия без проблем, но да има опция за втора, която ако се сложи ще работи с двете батерии като една цяла двойна батерия.Това е невероятен плюс за тези хора, които стоят повече от един ден на водоема и ползват втора батерия и зарядно за 12V/220V. По този начин лодката можете да я ползвате, с която и да е от двете батерии а другата да се зарежда в същото време, докато си карате лодката. Това не можеше да се прави при стария модел, защото основната батерия беше вградена в лодката и трябваше само и единствено лодката да е до зарядното, за да се зареди основната батерия. Стария модел лодка за разпъване нямаше и опция двете батерии да работят едновременно, т.е. имате само една включена батерия с 5200mAh(една батерия) а не 10400mAh (две батерии успоредно свързани). Ако обаче ползвате лодката с 2 батерии едновременно освен, че ще удължите пробега на лодката двойно ще удължите и жизнения цикъл на батериите поради факта, те ще се натоварват абсолютно равномерно. Принципно правилото важещо за всички видове батерии: При усилена употреба особенно лятото на високи температури всяка батерия се нагрява от консумацията на ел. енергия, както от външните условия, което може да наруши електохимичните процеси в нея и да я повреди мигновенно. При наполовина по малко натоварване на батериите, както е в по-новия 2020 модел този риск за батерията е значително намален. Също така дори при дефектиране на едната батерия другата батерия ще подава ток и лодката пак ще се върне при вас.
3. Лодката има не едно серво за двата коша, а 2 електо мотора за освобождаване на кошовете за захранка, този път конструкцията на освобождаване е със завъртане на всеки от моторите, а не с метална ос с пружина.
4. Има специален прорез на кошовете за захранка, през който минава влакното и не позволява по пътя да ви изпадне кукичката.
5. Има не един а два фара за нощно виждане.
6. Дистанционното е едно от най-маневрените на пазара, лодката може да завива на място както стрелката на компас, нагледно си представете, че лодката е в цилиндър с вода и без да се мести може да завива на 360 градуса без да е необходимо да помръдва от радиуса в който е позиционирана. Това е много добре за места, където има малко място и трябва да се избегнат препятствия или водорасли.
7. Протекторите не се чупят така лесно както при стария модел и дизайна им е много по-добре проектиран за защита от водорасли в сравнение със Стария модел.Цената на лодката включва гаранция.Ако желаете допълнителни подобрения предлагани от екипа на яко бг цената се променя.
Кратко обяснение за Цена с допълнителни екстри като:

плюс 40 лв с ГАРАНЦИЯ (329) или минус 40 лв (289лв) без ГАРАНЦИЯ (лодката която ще получите с гаранция е сглобена в БГ и ще има: гаранционна карта, гаранционни стикери и гаранционни пломби)

+ 39 лв добавена специална балансираща противотежест, с която лодката няма да се обърне при големи вълни и вятър, тествано в Черно море на 60см. вълни - лодката не се обръща. С тази модификация лодката върви в по-стабилно - 368 лв.

+ 39 лв подобрени мотори и добавяне на цифров дисплей на лодката, позволяващ много по-прецизно изразходване на батерията в сравнение със стандартния аналогов дисплей с 4 лампички, които само горе-долу ви ориентират за нивото на батерията и преди да пуснете лодката няма как да сте сигурни за точното ниво на батерията. С подобрени мотори лодката е по-безшумна и по-бърза - 407 лв.

+39 лв втора батерия - 446 лв.

+29 лв с клапи, които предпазват навлизането на чужди обекти, в секцията на моторите - 475 лв.

+33 лв това е екстра с 2 пъти по-голям обхват на лодката и дистанционното достига до 1000м (в идеални условия ) - 508 лв.

+ 26,90 лв. - Аксесоар за лодката - чанта, която е изработена за тази лодка. Вижте я на този линк (www.qko.bg/chanta-lodka-za-zahranka) - 526 лв.

СЕГА ЗА ЕКСТРИТЕ който предлагаме като подобрения по-подробно. ЧЕТИВО Само за любознателните:

- Лодката сглобена в България е СЪЩИЯ МОДЕЛ ЛОДКА като китайската лодка със същите части освен батерията (и нашата батерия е китайска но дава малко по-малко дефекти от оригиналната) . Разликата е, че е сглобена от хората, които ще се потят и ще платят резервните части от джоба си при евентуални ремонти свързани с гаранцията на лодката Сглобена в БГ. САМО И ЕДИНСТВЕНО НА ТАЗИ ЛОДКА предлагаме и опция за пълна гаранция което съответно и оскъпява в цената.
Лодката която е обявена без гаранция това е НОВА ЗАПЕЧАТАНА и тествана (естествено не на полеви условия) лодка сглобена изцяло в Китай от китайци на ниски заплати на поточна линия които до вчера може да са продавали краставици на пазара, а днес сглобяват лодки на на конвейер, като шефовете им не поемат никаква гаранция към клиента или прекупвача. Този вид лодки ги продаваме без гаранционни стикери и гаранционни пломби. При покупка на такава лодка сглобена в КИТАЙ която продаваме без всякаква гаранция не ползвате и отстъпката която ви дава гаранционната карта -60% за резервни части. Лодка без гаранционни стикери и гаранционни пломби, каквато е лодката сглобена от Китай няма как да и се поеме гаранция, защото няма да знаем дали не е подменена някоя част от клиента и дали няма някакво друго вмешателство от негова страна.

(цена в -40лв без гаранция можем да дадем специално за почитателите на "добрите сделки" понеже някой от потребителите сравняват главно цени, без да се интересуват, че гаранцията е вид застраховка на продукта, която ни струва понякога скъпо и пре-скъпо тъй като това е техника която ходи на полеви условия и се натоварва не малко.

-УНИКАЛНО ПОДОБРЕНИЕ което предлагаме е и : Подобрения по електрониката на моторите + подменени перки с не 2 а 3 по-големи витла с размер изчислен, за да загребват повече вода и да се движат в противоположни посоки избутвайки водата в центъра на лодката, а не в ляво на лодката (лодката по този начин се движи в по-права линия и се вдига мощността на лодката ). + Монтирана специална балансираща противотежест с маса изчислена точно според възможностите на моторите, да не ги затруднява, но и в същото време да са изцяло потопени във водата за да са по-безшумни,по- бързи и да не шляпат по водата, така че да плашат рибата. Противотежестта позволява модела да преодолява вълни в черно море до 60см тествано и документирано на видео в сайта ни. Можем да ви монтираме и цифров дисплей показващ нивото на батерията много по-прецизно от китайския вариант. Можем да вдигнем и обхвата на лодката двойно , правим и др. подобрения според желанието на клиента.Корабче за разпъване на въдици. Лодка за разпъване на въдици. Лодка за разнасяне на стръв. Лодка за стръв. Лодка за нанасяне.

JCR, Shimano, daiwa, Chub, Лодка за захранка и стръв, рибарска лодка, лодка с дистанционно, за риболов, разпъване на въдицата, RC, шаранджийска лодка, радио управляема лодка за захранка.
Катамаран, Тримаран, захранка, лодка риболов, стръв, радио управляема, RC, ипхоне, iphone, лодка за разпъване, лодка за захранка, лодка за стръв, RC лодка, Рибарска лодка, за въдици, въдица, шаран, риболов, такъми, въдица, въдици, плувки, червей, КРъСТОН, ГАМАКАЦУ, макари, макара, Daiwa, Shimano, Mitchell, Shakespeare, Ron Thompson, Abu Garcia, Okuma , Spro, D.A.M, ДАМ, Flytec, Мичел, D11, радио управляема, с дистанционно, най-добрата, принадлежности, аксесоари за риболов, шаран, шаранджийски, амур, клен, клян, костур, лодка, сонар, захранка, захранка, фидер, болонезе, болонеза, мач, мачов, рибар, риба, бяла риба, сонар, воблер


ОФИЦИАЛНА КАРТА НА ВОДОЕМИТЕ и ЯЗОВИРИТЕ В БЪЛГАРИЯ можете да видите като кликнете тук.
  • Добавена в 11:43, 1 септември 2020
  • Преглеждания:6269
  • Номер на обявата: 117274212
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Гевгелийски, гр. София, Област София-град

Обяви на потребителя Вики