+ 0 km 0
Лодка 4.60м напълно оборудвана и регистрирана + колесар гр. София - image 1

Лодка 4.60м напълно оборудвана и регистрирана + колесар

9999 лв. По договаряне
Описание
Здравейте, продава се лодка Open Silver 16' с двигател Mariner Magnum 30конски сили и ремарке Respo.
Както виждате от снимките, лодката е в много запазено състояние, но я използваме много малко и нямаме време за нея.
Продава се единствено като комплект. Допълтнителна информация:
Лодката е произведена в Италия и регистрирана в морска администрация в България и има всички нужни документи за използване в рамките на ЕС, в това число и Гърция. Регистрацията и прегледа са подновени през 10.2019г за три години, като оборудването е съобразено с новите изисквания. Перфектна е за разходки със семейството, каране на уейкборд, правене на плаж на удобните кожени възглавници и вскичко, за което имате желание в морето. Не е нужно капитанско право за нея в Гърция, тъй като влиза в размерите под 5м и до 30к.с. Двигателя е произведен в Япония и е в отлично състояние, изглежда като нов под капака. Ремаркето е закупено ново през 2017г, а лодката и двигателя са закупени на старо от Гардазее в Италия и докарани от мен.
Направен е нов антифоулинг(покритие за каране в морска вода) през 2018г на стойсност 500евро. Към лодката се продава оборудването от снимките както следва:
Лампа, тента, акумулатор, управление за двигателя, ел стартер-табло за двигателя, кранци(балони), покривало за транспорт, резервоар 30л, котва, тента, възглавници, стълба, маса(не е дадена на снимките), стойки за въдици 2бр, втори транец за авариен двигател,гребла, цялото оборудване по изискванията на морска администрация - спасителни жилетки, сигнален пистолет, факли, димки и компас, кофа, хвъргало, въже др.
Както виждате, инвестицията по лодката досега е била над 15000лв и тук можете да я закупите готова на изгодна цена моментално да се наслаждавате на Българските и Гръцките плажове без притеснения за документи.
Възможен е тест при предварителна уговорка някъде близо до София. Допълнително инфо по тел.
  • Добавена в 16:29, 16 май 2020
  • Преглеждания:3651
  • Номер на обявата: 115309982
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Княжево, гр. София, Област София-град

Обяви на потребителя Petar