+ 0 km 0
Лазертаг и фехтовка - детски партита, отборни спортни игри на открито гр. София - image 1

Лазертаг и фехтовка - детски партита, отборни спортни игри на открито

Описание
.
ЛАЗЕРТАГ и МУЛТИПЛЕЪР ЕЛЕКТРОННА ФЕХТОВКА за детски партита, рождени дни, за приятелско и семейно спортно предизвикателство през уикенда! Лазертагът се играе на открити пространства с шест екипа за игра, може във всеки парк в София. Тактически отборен спорт е, подобен на пейнтбол и еърсофт. Електронните автомати и снайпери стрелят с безопасен лъч над 150 метра в състезателни игри до отборна победа. Използват се в игрите истински оръжейни снайперни оптики и лазерни бързомери като мерни системи на симулативните оръжия. Електронно се отчитат резултатите, тагерите са снабдени с дисплеи, дигитални звуци и светлинни ефекти. Това е една безопасна и безконтактна спортна екипна игра, подходяща за всяка възраст!

Играе се също и с четири екипа сензорни електронни жилетки по нова технология за фехтовка и за електронни ролеви игри и със специални обезопасени шпаги (мечове). Състезателните игри са с обективно електронно съдийство и компютърно отчитане. Има дигитални звуци, дисплеи за резултата и обезопасяващи шлемове при игра. Шлемовете са с поликарбонатен лицев щит.

Играе се на открито във всеки парк в София. или на избран от Вас терен.

Таксата за електронното спортното оборудване и услугата е 100лв./час общо за всички играчи.
Играят се игри до 10 учàстника в игрите едновременно.
Допускат се организирани игри и с по-големи групи, със смяна на участниците и с възможна продължителност до 3-4 часа непрекъсната игра.
Игрите са подходящи за всяка възраст над 7г за деца и тийнейджъри.
Игрите са съобразени с епидемиологичната обстановка - дезинфекцират се тагерите и лицевите щитове преди игра, участниците играят на открити терени лазертаг от голяма дистанция 50-150 метра, а за електронната фехтовка лицевите щитове са от плътен прозрачен поликарбонат.

За наемане на техниката и аниматора се изисква резервиране на часа и уточняване на място на събитието поне два, или три дни преди провеждането му.

Демо видео от игрите : https://youtu.be/MwF5z_jOVyI
https://youtu.be/B20L0oSWeSo
  • Добавена в 14:24, 23 февруари 2021
  • Преглеждания:747
  • Номер на обявата: 116560117
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Оборище, гр. София, Област София-град