+ 0 km 0
Лампи със сензор на движение гр. София - image 1

Лампи със сензор на движение

Описание
Фирма SS-Systems предлага продажба и монтаж на икономично осветление на входове. Плафонът е пригоден за стълбища, коридори, мазета и места, където постоянно има движение. Снабден е с датчик за движение ( сензор ), което гарантира спестяването на електроенергия. Лампата с датчик на движение изцяло заменя стандартното стълбищно осветление посредством автомат. Това намалява разходите за подмяна на ключове и релета.
Характеристики на осветителното тяло : Плафониера с бяла основа и капак от матово стъкло. Настройка по време 10s - 3 min. Настройка осветеност < 10 Lx. За лампи -Е27: 2 бр х до 25 W. Датчик за движение 360 градуса. Диаметър на тялото 300 мм.
В цената от 35лв за комплект плафон и два броя LED крушки също се включва преработка на стълбищни автомати, преработка на неработеща инсталация, демонтаж на стари осветителни тела, както и монтаж на новите сензорни плафони.
Ако се налага окабеляване или изместване на осветителното тяло, ще се изисква допълнително заплащане.
Безплатен оглед и изготвяне на оферта!!!
Ако Ви интересуват друг вид осветителни тела или електро-услуги, свържете ce с нас.
Може да ни намерите на адрес гр. София, жк „Младост 2” блок 259А, партер от понеделник до петък от 9:30 до 19:00, събота от 10:00 до 16:00, неделя- само с предварително уговорен час, телефон за връзка 888 - Покажи - .
  • Добавена в 20:43, 16 септември 2020
  • Преглеждания:652
  • Номер на обявата: 114403630
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Младост 2, гр. София, Област София-град

Обяви на потребителя Ивелин Илиев