+ 0 km 0

Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Кухненски роботи, миксери, сокоизтисквачки в с. Горен чифлик.

Kuvings с. Горен чифлик - image 1

Kuvings

500 лв.
Описание
Правенето на сокове, никога не е било толкова лесно. Новият Kuvings Whole Slow Juicer (с иновативния голям отвор), ще ви спести толкова много време за подготовка и ще приготви чаша пресен сок, само за няколко секунди. Сега е по-лесно от всякога, да се насладите на чаша свеж, изцяло натурален сок!

 

Kuvings Whole Slow Juicer е най-тихата пресоваща, бавнооборотна сокоизстисквачка в България. Най-добрата сокоизстисквачка на света. Независимо дали ще изцеждате твърди зеленчуци, като моркови и цвекло или меки - като домати, цитруси и други, Kuving Whole Slow Juicer прави най-добрите студенопресовани сокове.

 

Насладете се на приготвянето на сокове, без да се притеснявате, че ще събудите останалата част от семейството.

 

Правенето на сокове никога не е било толкова приятно.

7,5 сантиметровия отвор побира ябълки, домати, портокали, лимони и много други.

 

Whole Slow Juicer осигурява по-богат и хранителен сок от целите продукти. Тази уникална сокоизтисквачка може да пресова и изцеди цяла ябълка наведнъж, предотвратявайки нежеланата оксидация, която се получава при нарязването на продуктите на по-малки парчета.

 

Пресния сок позволява на тялото ви да приеме около 4 пъти повече хранителни вещества, отколкото при изяждането на цял плод.

 

Kuvings B6000 e проектиран да работи в условия на сигурност, когато е коректно сглобен. Допълнително, 3 зони за вентилиране, осигуряват дълъг живот на продукта , като го предпазват от прекалено нагряване.

 

 

Капак 3 в 1

Интелигентно проектирания капак на сокоизтисквачката Kuvings B6000, не позволява загубата на нито една капчица сок, подържайки работното място чисто. При затворен капак, можете да създаваtе разрични комбинации от вкусове, но ако желаете да разделите вкусовете, можете просто, бързо и лесно да изплакнете , добавяйки чаша вода в сокоизтисквачката.

СТУДЕНО ПРЕСОВАНЕ

Пиенето на студенопресован плодов сок, повишава нивото на вашата енергия. Зеленчуковия сок е важен за регенерацията на клетките във вашето тяло. 67% от всички хранителни вещества и ензими се абсорбират в кръвта за 15 минути, когато пиете студенопресован сок от Kuvings Whole Slow Juicer, в сравнение с 17 %, когато ядете цели плодове и зеленчуци.
 

Издръжливост

 

Цедката е изработена от Ultem, изключително твърд органичен материал, използвани при изграждането на космически кораби за НАСА и медицинско оборудване.

Събирателния съд е направен от Титан, органичен материал, който не съдържа бисфенол (бисфенол А
 

Иновативен голям отвор

Приготвянето на 100% натурален сок, никога не е било по-лесно! Иновативния голям отвор (7.5 cм), Ви позволява да изцеждате цели плодове и зеленчуци, като извлича и запазва хранителните вещества и ензими.

Лесен за почистване след употреба

 

Благодарение на включените четки, почистването на сокоизтисквачката е лесно и удобно. По този начин се наслаждавате по-бързо на любимите ви здравословни напитки и шейкове.