+ 0 km 0
Кожено яке за мотор BLACK BIKE RACING Red гр. София - image 1

Кожено яке за мотор BLACK BIKE RACING Red

379 лв.
Описание
Кожено яке за мотор BLACK BIKE RACING RED

Естествена телешка кожа
Протектори на раменете, лактите и гръб
Външни джобове
Допълнителен цип за закрепване на панталон
Сваляема термо подплата
Размер : S; M ; L ; XL ; XXL ; XXXL
  • Добавена в 11:15, 14 юли 2020
  • Преглеждания:810
  • Номер на обявата: 101648211
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Студентски град, гр. София, Област София-град

За нас
Вие ни познавате като фирма motoekip.com, но юридическото ни название е ЕТ“ Любомир Личков “създадена през 1991 година, през 2010 година сменя своята основна дейност с продажба на мото екипировка, но да не ви отегчаваме с юридически подробности бихме искали да разкажем как дойде идеята за създаването на нашият магазин.

През 2009 година си закупихме първият мотор, при търсенето на мото екипировка за него установихме, че в България няма голям избор на екипировка втора употреба, поразтърсихме се в чужбина и проучихме как стоят нещата с доставките и цените, видях ме че можем да превърнем хобито си в работа и да съчетаем двете неща и така започна всичко.

Първоначалната ни идея беше да направим онлайн магазин за мото екипировка и да предлагаме на своите клиенти екипировка която да осигурява едновременно сигурност, защита и комфорт при шофиране, и също така да бъде на достъпни цени.

В самото начало разполагахме с малко налична стока, но с времето асортимента и търсенето който имахме се увеличаваха и трябваше да предприемем следващата крачка.

При мото екипировката има голяма разлика в размерите на различните марки и модели, интересът на клиентите да ни посещават на място беше голям и решихме освен онлайн магазин да отворим и физически магазин.

Първото ни магазинче беше скромно, но в него работехме млад и амбициозен екип. С много труд и желание, наличният асортимент на каски екипи, якета, панталони и аксесоари за мотори се увеличи.

С времето започнахме да внасяме различни марки за мото екипировка и непрекъснато обогатявахме своята продуктова гама.

Не след дълго малкото магазинче ни омаля и се наложи да потърсим по-голям магазин, за да можем да изложим цялата продуктова гама която имаме.

И ето ни тук в нашият магазин стараещи се да се развиваме и за напред, да предлагаме все повече нови артикули на нашите клиенти.
Прочети още

Обяви на потребителя Ани