+ 0 km 0

Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Музикални инструменти в гр. Шумен.

Korg ToneWorks PXR4 4-Track Digital Recorder гр. Шумен - image 1

Korg ToneWorks PXR4 4-Track Digital Recorder

240 лв.
Описание
Korg ToneWorks PXR4 4-Track Digital Recorder - в отлично състояние, като нов. В комплект с оригинално захранване и кутия.
PXR4 съдържа сериозна мощност за запис в компактен, ултра-преносим пакет. Висококачествен цифров запис и възпроизвеждане, цялостно редактиране, включително трик функции като компресиране и разширяване на времето, многочудесни звучащи цифрови ефекти, дори вграден микрофон. PXR4 предоставя всичко необходимо за записване, смесване и редактиране на вашите песни от началото до края.

В основата на PXR4 е неговият 4-пистов цифров рекордер, който записва директно на SmartMedia карти. Три режима на запис - стандартен, висококачествен и икономичен - осигуряват максимална гъвкавост, като ви позволяват да изберете този, който е подходящ за съответната задача, в зависимост от качеството на записа и времето, от което се нуждаете. Стандартният режим осигурява добра резолюция на запис и предлага отличен баланс между качеството на записа и използването на паметта. Висококачественият режим улавя вашето представяне с безупречна яснота. Икономичният режим осигурява максимално време за запис. Могат да се използват SmartMedia карти от 4 * до 128 MB и чрез вградения USB порт PXR4 може също да прехвърля данни за песни към и от вашия компютър в стерео MPEG формат. (* 4MB карти ще работят в PXR4, но предлагат ограничено количество памет на пистата. Препоръчват се 8 до 128 MB карти.)
PXR4 е зареден с удобни за потребителя функции, които улесняват улавянето на най-добрите ви идеи. Характеристики като 8 виртуални писти на песен ви позволяват да запишете множество дублирания на една и съща писта и да изберете любимата си. Това е и първият в света джобен многоканален рекордер, който предоставя пълни възможности за редактиране. С лесни за използване функции за пробиване, отскачане, копиране и изтриване, PXR4 е оборудван с всичко, което бихте очаквали от цифрово записващо устройство в пъти по-голямо. Той дори предлага компресия / разширяване на времето, което позволява да се ускорят или забавят фразите, без да се променя височината им.
PXR4 може да се похвали с пълен набор от 77 различни вградени ефекти. Оборудван е със 100 фабрични програми с много ефекти (с до 5 ефекта, използвани наведнъж!) И достатъчно място за допълнителни 100 потребителски програми. PXR4 разчита на собствената RGM технология на Korg, за да достави ефекти от студийно качество, които варират от ултрареалистични модели на невероятни китарни усилватели и педали, до някои от големите световни микрофони. Разбира се, той включва и най-важните неща в студиото като реверберации, забавяния, различни модулации, ефекти и др.

REMS, която е резонансна структура и система за моделиране на електронни вериги, пресъздава прецизно сложния характер и същност както на акустичните, така и на електрическите инструменти, както и на електронните схеми в реални среди.

Ритъм
Korg не се спря на ефектите. В стремежа си да превърнат новия PXR4 в най-добрия инструмент за запис, те добавиха 55 различни ритъма (и 32 модела на метроном), които използват висококачествени PCM звуци. Моделите варират от прости до сложни и включват Rock, Funk, Big Beat, House, Reggae, Hip-Hop, R&B, Disco, Dance, Jazz и др. Можете да използвате ритъмен модел като ръководство за запис или да създадете действителната ритъм за вашата песен!

Ето един линк, с демонстрация на запис на отделните писти:
https://www.youtube.com/watch?v=OzO6u5NTtQE

А на този линк има демонстрация на отделните ефекти:
https://www.youtube.com/watch?v=01XQCJkBdQU
  • Добавена в 21:31, 16 октомври 2020
  • Преглеждания:105
  • Номер на обявата: 123207383