+ 0 km 0

Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Медицински уреди в гр. Пловдив.

Комплект за свеж дъх Philips Sonicare TongueCare+ HX8071/33 гр. Пловдив - image 1

Комплект за свеж дъх Philips Sonicare TongueCare+ HX8071/33

23 лв.
Описание
Комплект Philips Sonicare TongueCare+

 Кликнете. Пръснете. Почистете. Нашата изключителна интелигентна четка за език TongueCare + и спрей моментално превръщат вашата четка за зъби Philips Sonicare в мощно решение за свеж дъх. Езикът ви става Sonicare чист. Получавате дълготраен свеж дъх.

Чист език, свеж дъх

     1 четка за език
     Спрей за 1 език
     Режим BrushSync

Убийте бактериите и лошият дъх и незабавно неутрализирайте миризмите

Миризливите VSC газове не се разбират с нашия спрей за език BreathRx, който е доказано, че убива бактериите, причиняващи миризма и неутрализира лошия дъх незабавно. Специалната формула покрива езика ви и го поддържа нежно почистен с четката за език TongueCare +. Прохладният ментов аромат оставя устата ви с усещане за свежест и чистота.

От четка за зъби до четка за език само с едно щракване

Четката за език TongueCare + бързо превръща вашата четка за зъби Philips Sonicare в Sonicare средство за почистване на езика. Четката за език се щраква на вашата дръжка за четка за зъби Philips Sonicare, точно като стандартната глава. Лесни за използване, подмяна и почистване, тези иновативни четки за език са съвместими с всички четки за зъби на Philips Sonicare, така че не може да е по-лесно да добавите почистване на езика към ежедневната си рутинна грижа. Пасва на всички четки за зъби на Philips Sonicare, с изключение на PowerUp Battery и Essence.

Лесно достигайте до всяка част от езика си

За да направите езика си истински чист, трябва да можете да достигнете навсякъде. Благодарение на ергономичната си форма, четката за език TongueCare + ви позволява да правите това удобно. Малката и гъвкава глава улеснява почистването на бактериите и лошият дъх във всяко кътче.

 Автоматично се сдвоява с дръжката на четката ви за зъби

Нашата умна четка за език TongueCare + има микрочип вътре, който комуникира с дръжката на четката за зъби. Така че, когато щракнете върху него, дръжката автоматично го разпознава и избира подходящия режим и ниво на интензивност, за да оптимизирате ефективността на почистването на езика ви. Всичко, което трябва да направите, е да натиснете бутона за захранване.

240 MicroBristles за нежно дълбоко почистване

С 240 гумени MicroBristles, четката за език TongueCare + е специално създадена за почистване на меката и пореста повърхност на езика ви. Гъвкавите MicroBristles контурират и внимателно почистват около гребените и жлебовете, за да премахнат натрупването на бактерии и да вкарат спрея Philips Sonicare BreathRx по-дълбоко. Компактната форма ви позволява да почистите удобно целия език.

Philips Sonicare чистота за вашия език

TongueCare + е единственото средство за почистване на език със сила на Philips Sonicare, което почиства бактериите и лошият дъх от първия път. 31 000 вибрации в минута разрушават остатъците по езика, прогонват бактериите с и вкарват по-дълбоко спреят Philips Sonicare BreathRx. Езикът ви ще се почувства по-чист и дъхът ви ще остане свеж по-дълго.
  • Добавена в 16:12, 29 октомври 2020
  • Преглеждания:135
  • Номер на обявата: 123397398

Обяви на потребителя Димитрова