+ 0 km 0
Комплект валяци за боядисване с резервоар и удължител гр. Пловдив - image 1

Комплект валяци за боядисване с резервоар и удължител

19.99 лв.
Описание
Реновирайте дома си за нула време с комплект валяци за боядисване с резервоар Brush Racer. Боядисването никога не е било толкова лесно и бързо. Забравете за капещата навсякъде боя и вечната бъркотия. С този комплект ще боядисате дома си равномерно без цапане и без капане, бързо и лесно като детска игра. Валяците за боядисване имат удобен резервоар, от който боята отива директно върху валяка и стената. Необходимо е единствено да налеете боята в резервоара и да затворите капачето и сте готови да боядисвате.

С валяците за боядисване с резервоар Brush Racer боята се нанася равномерно и лесно. Комплектът е икономичен и се почиства лесно – под течаща вода.

Включени са голям валяк, както и по-малък за прецизно боядисване, специална четка с дунапренено покритие за боядисване на ъгли, мерителен съд за изсипване на боята и легенче за изцеждане.

Най-добрият начин да освежите дома си е с прясно боядисване. Направете го лесно и и бързо с комплект валяци за боядисване с резервоар Brush Racer.

валяк,пейтролерр топшоп ,лесно боядисване ,мече, домашен майстор паинт ролер ,paint roller ,paint roler,boqdisvane ,valqk,meche paitzoom ,paint runne
  • Добавена в 17:07, 7 ноември 2020
  • Преглеждания:832
  • Номер на обявата: 120115102
Докладвай за нередност

Добави файл
Потребител

М онлайн

В OLX.bg от мар 2020 Отговарям бързо Ново!
Този потребител отговаря бързо на съобщенията.
Обяви на потребителя
  • Изпрати съобщение
Населено място

Кючук Париж, гр. Пловдив, Област Пловдив

За нас
Първокачествени стоки на ниски цени!

Обяви на потребителя М онлайн