+ 0 km 0

Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Бебешки и детски колички в гр. Разград.

Комбинирана бебешка количка Adbor Zippy - 3 в 1 - напълно запазена гр. Разград - image 1

Комбинирана бебешка количка Adbor Zippy - 3 в 1 - напълно запазена

280 лв.
Описание
Запазена комбинирана бебешка количка Adbor Zippy 3 в 1 - със зимен кош, стандартен/летен вариант и кошче за автомобил.

Количката е с изключително здрава и удобна ходова част, напълно пригодна за различни терени. Големи гуми с амортисьори. Колета са гумени и се помпят. Гумите понясят на неравности, удар, дупки. Изключително маневрена и лесна за употреба. Чупеща се дръжка.

Има зимен кош, който е от цялостно пластмасово корито. Напълно пригоден за всякакви зимни условия. Частта за гръбчето има 3 нива и може да е хоризонтално или леко повдигнато. Кошът има и крачета и става люлка. Много е удобен за пренасяне с бебето, както и за ползване самостоятелно (отделно от количката), включително в автомобил.

Стандартния вариант става, както за лятно позване, така и за по-хладно време. Може да бъде напълно хоризонтален и да се ползва от 0+ възраст. Поставката за крачетата е с позиции от напълно вертикално до хоризонтално. Стандартният кош може да бъде поставен, както с лице по посока на движението, така и обратно на движението.

Към количката има и кошче за автомобил. То също може да се закачи за носещата конструкция и да се ползва като част от количката.

Сгъването на количката и конструкцията става лесно. Събира се в багажник. Свитата конструкция може да стои и права. Свалянето и поставянето на отделните части върху носещата конструкция е с едно движение.

Количката е запазена и здрава. Към нея има и чадър. Кошът за багаж е достатъчно голям и лесно достъпен. Абсолютно всички части се свалят и могат да се перат в пералня. Единствената забележка по количката е леко закъсан найлон на борда на стандартния/летния кош, което е показано на последната снимка.

Не отговарям на обаждания след 20:30 ч., както и преди 9:00 ч.
  • Добавена в 23:09, 7 юли 2020
  • Преглеждания:107
  • Номер на обявата: 121744369